Медові рулети

                                                         Медові рулети



Тісто:
6 яєць
1скл. цукру
1скл. меду штучного (печу і з натуральним)
2,5скл. борошна
1 ч.л. з гіркою розпушувача
Збиваємо яйця з цукром десь 5хв, потім ще хвилину з медом.
Досипаємо борошно змішане з розпушувачем.
Кількість борошна може коливатися. Орієнтиром має бути густина тіста -як густа сметана.
Намазуємо тоненько, рулети гарно підростають)))
Печемо в духовці при 170-180 градусів до мідного кольору.
Викидаємо з форми, і закручуємо в рулет одразу.
Важлива деталь:
Поверхню, на яку будете викладати рулети з форми, присипте борошном. Можуть трошки липнути і здиратиметься верх.

Крем:
До цих рулетів гарно йде заварний крем. Я готую так:
1скл. молока доводимо до кипіння з 1 скл. цукру.
Поки закипає, з 0,5скл. холодного молока змішуємо 3ч.л. крохмалю.
Як молоко з цукром закипіло, вливаємо молоко з крохмалем. І постійно, помішуючи, доводимо до кипіння. Закипіло, і зразу знімаємо з вогню.
Як охолоне, збиваємо з 300г. масла.


Я розкручую рулети, змазую кремом, і в середину, вздовж рулета, кладу цілий банан. А ще замість банана клала в крем мелений арахіс, або чорнослив.
Але всім найбільше смакує з бананом)))
Готові рулетики натираю цукровою пудрою

Медові рулети Медові рулети Reviewed by Unknown on вересня 27, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.