Як вивести веснянки і пігментні плями на обличчі народними засобами

Як вивести веснянки і пігментні плями на обличчі народними засобами

Влітку, коли активність сонця збільшується, у деяких людей з'являються веснянки або пігментні плями. Одних вони страшенно дратують і доставляють купу незручностей. Можливо навіть розвиток комплексів, особливо у підлітків.

Інших людей, навпаки, забавляє такий «бойовий» розфарбував на своєму обличчі, і при кожному зручному випадку вони милуються своїм, який став на деякий час, незвичайним особою.

Є ще одна група людей, у яких «сонячні цятки» знаходяться на обличчі цілий рік, незалежно від сезону.

Майже завжди пігментні плями - це своєрідний захист організму від надто активних, жарких сонячних променів, а іноді є свідченням якого - або збою в роботі організму людини. Для більшості людей, веснянки - це щось пустотливе, особливо забавно вони виглядають на засмаглих дитячих обличчях. Але з часом діти виростають і деякі з них, можливо, захочуть позбавитися від веснянок.

У наш час високих передових технологій є різні способи виведення пігментних плям і веснянок. Є спеціальні відбілюючі засоби, але вони майже завжди неблаготворно впливають на шкіру і можуть викликати сильну алергію, незважаючи на те, що засіб вибрано правильно. Та й коштують такі кошти дуже і дуже дорого. Можна взяти засіб подешевше, але не варто дивуватися, не отримавши бажаного результату.

Є також лазерна терапія, яка теж зможе допомогти вам при видаленні веснянок і пігментних плям, але дозволити собі оплатити таку процедуру може далеко не кожна родина. Досягти бажаного результату допоможе народна медицина, адже це самий безпечний і дієвий спосіб видалення веснянок і пігментних плям.

Як вивести веснянки і пігментні плями на особі народними засобами , зможуть підказати наші бабусі й дідусі, адже в їх часи не було високих технологій і настільки розвиненою хімічної промисловості. Природа завжди допомагала людині: чи то турбота про здоров'я або збереження краси на довгі роки. У народних рецептах завжди використовувалися і використовуються тільки різні трави. Дуже часто дієві засоби для видалення веснянок ви можете знайти на власній присадибній ділянці.

Як вивести обридлі, так заважають молодим дівчатам веснянки і пігментні плями на обличчі, користуючись безпечними народними засобами, підкажуть вам ось ці рецепти.

1. Напевно в запасах кожної домогосподарки знайдеться невеликий ароматний пучечок петрушки, краще, якщо вона будь свіжою, щойно зірваної з грядки. З петрушки ви зможете зробити маску для видалення пігментних плям. Листя і стебла застосовуються безпосередньо в літній та осінній період, а коріння залишають на зиму. Петрушку потрібно гарненько промити, прибрати всі сторонні рослини і подрібнити. Трохи розім'яти (щоб виділився сік) і прикласти до проблемних місць, потримати на обличчі якийсь час, після чого змити теплою водою і нанести живильний крем найпростіший для обличчя.

2. Як можна вивести веснянки і пігментні плями, щоб не залишилося і сліду на обличчі, користуючись тільки народними засобами? На це питання вам допоможе відповісти чорна смородина , вона не тільки смачна, але і надзвичайно корисна. Ні для кого не секрет, що чорна смородина є справжнє джерело вітамінів. Чорна смородина в нагоді не тільки для консервування помідорів і огірків, вона допоможе вам позбавитися від пігментних плям. Адже її вітаміни знаходяться не тільки в ягодах, але і в листі. Для приготування настою вам знадобиться близько десяти листя чорної смородини. Листочки слід залити ста грамами окропу і дати настоятися.

Приблизно через півгодини додати в отриманий розчин дві-три столові ложки соку з ягід. Далі в настої слід змочити серветку або нещільну тканину, і покласти на обличчя, потримати двадцять хвилин, після чого прибрати, а обличчя помити теплою водою. Вітамін С знаходиться в чорній смородині допоможе вам впоратися з пігментними плямами і ластовинням на вашому обличчі.

3. Необхідно взяти плоди стиглої айви і натерти на тертці, через марлю або сито віджати сік. Сік зберігати в холодильнику, в щільно закритому посуді. Протирати обличчя цим соком замість очищаючого тоніка, 2 рази на день.

4. Кавун теж володіє чудовим відбілюючим властивістю. М'якоть кавуна необхідно розім'яти, щоб вийшла кашка. Цю кашку необхідно наносити на обличчя на 15-20 хвилин, 2 - 3 рази на тиждень. Після того, як ви змиєте цю кашку, обличчя необхідно змастити живильним кремом.

5. При регулярному застосуванні наступного кошти питання про те, як швидко і якісно вивести обридлі веснянки і проблемні пігментні плями на обличчі, назавжди перестане вас хвилювати.

Вам знадобляться квітки бузини . 100 грам суцвіть залити 200 грамами окропу, дати настоятися протягом 3 діб. Перед вживанням настій необхідно процідити. Щільну марлеву серветку змочити в злегка підігрітому настої, віджати і прикласти до місць скупчення веснянок чи пігментних плям. Процедуру необхідно повторювати 8 - 10 разів на день, тривалість процедури становить приблизно 20 хвилин.

6. Плоди калини також здавна славилися своїми винятковими отбеливающими властивостями. Для того щоб позбутися веснянок і пігментних плям, вам необхідно залити ягоди калини окропом і дати настоятися протягом доби. Примочки цього настою в короткі терміни позбавлять вас від пігментації і зроблять шкіру обличчя бархатистою.

7. Ще дуже сильне відбілюючий вплив на шкіру надає маска, що складається з свіжовичавленого соку калини червоної і чорної смородини. У цьому соку необхідно намочити серветку, накласти її на шкіру обличчя і тримати протягом 30 хвилин.

8. 100 грам чорної смородини розім'яти, змішати з двома столовими ложками липового меду і робити маски.

9. Якщо у вас жирна шкіра обличчя, необхідно збити білок одного курячого яйця , додати туди одну столову ложку соку калини. Отриману суміш наносити на обличчя 1 раз на день, на 15 хвилин.

10. Сік лимона теж ефективно відбілює пігментацію. Якщо нанести сік лимона на шкіру і посидіти трохи на сонечку, результат буде помітний вже з першої процедури.

Сподіваємося, що лікування народними засобами принесе вам допомогу і полегшення!
Як вивести веснянки і пігментні плями на обличчі народними засобами Як вивести веснянки і пігментні плями на обличчі народними засобами Reviewed by Unknown on жовтня 10, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.