Тістечко «Корзинка» з білковим кремом
Інгредієнти для тістечка
Тісто:
100 грамів вершкового масла
2 жовтки
70 грамів цукру
борошно
половина чайної ложки розпушувача
Крем:
2 білки
150 грамів цукру
50 грамів води
6-7 крапель лимонного соку
100 грамів джему
Можете також спробувати рецепт тістечка «Картопля».
Як приготувати «Корзинки» з кремом
Жовтки розтерти з цукром, додати розпушувач, масло, борошно і замісити тісто.
Розкачати його завтовшки 5-7 міліметрів. За допомогою перевернутих формочок для кексів вирізати коржики і класти їх у ці ж формочки, змащені вершковим маслом. Краї коржиків мають виступати трохи на бортики формочок, тож коржики утворюватимуть своєрідні «корзинки».
Випікати кекси при температурі 200 градусів.
З води і цукру зваріть сироп. Потрібно, щоб він кипів не менше 5 хвилин. Білки збийте у круту піну і тонким струменем, продовжуючи збивати, вливайте гарячий сироп. Додайте лимонний сік і збивайте ще 1-2 хвилини.
Одразу масу перекладіть у кондитерський мішок.
Охолоджені корзинки намастити джемом. А поверх з кондитерського мішка видушити білковий крем. Можна прикрашати фруктами, шоколадом – за вашим смаком.
Сподобався рецепт тістечок «Корзинка» з білковим кремом? Поділіться ним у соціальних мережах із друзями.
Тістечко «Корзинка» з білковим кремом
Reviewed by Unknown
on
жовтня 10, 2017
Rating:
Немає коментарів: