Тістечко «Корзинка» з білковим кремом

Тістечко «Корзинка» з білковим кремом


Інгредієнти для тістечка

Тісто:

100 грамів вершкового масла

2 жовтки

70 грамів цукру

борошно

половина чайної ложки розпушувача

Крем:

2 білки

150 грамів цукру

50 грамів води

6-7 крапель лимонного соку

 
100 грамів джему


Можете також спробувати рецепт тістечка «Картопля». 

Як приготувати «Корзинки» з кремом

Жовтки розтерти з цукром, додати розпушувач, масло, борошно і замісити тісто.

Розкачати його завтовшки 5-7 міліметрів. За допомогою перевернутих формочок для кексів вирізати коржики і класти їх у ці ж формочки, змащені вершковим маслом. Краї коржиків мають виступати трохи на бортики формочок, тож коржики утворюватимуть своєрідні «корзинки».

Випікати кекси при температурі 200 градусів.

З води і цукру зваріть сироп. Потрібно, щоб він кипів не менше 5 хвилин. Білки збийте у круту піну і тонким струменем, продовжуючи збивати, вливайте гарячий сироп. Додайте лимонний сік і збивайте ще 1-2 хвилини.

Одразу масу перекладіть у кондитерський мішок.

Охолоджені корзинки намастити джемом. А поверх з кондитерського мішка видушити білковий крем. Можна прикрашати фруктами, шоколадом – за вашим смаком.

Сподобався рецепт тістечок «Корзинка» з білковим кремом? Поділіться ним у соціальних мережах із друзями.
Тістечко «Корзинка» з білковим кремом Тістечко «Корзинка» з білковим кремом Reviewed by Unknown on жовтня 10, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.