ПЛЯЦОК НІНА

                            ПЛЯЦОК НІНА


Загрузка...
1 Корж - Бісквіт:
6 яєць
1 склянка цукру
6 столових ложок просіяного борошна



Збиваємо білки до піни, додаємо цукор і продовжуємо збивати. Додаємо жовтки і збиваємо ще хвилинку чи дві. Вимикаємо міксер і додаємо борошно. Обережно лопаткою загортаємо борошно в яєчну масу. Не перемішуємо а загортаємо лопаткою знизу вгору. Доводимо масу до однорідного стану і виливаємо в деко, змащене маслом і посипане борошном. Випікати при температурі 180 С до готовності.
2 Корж - листковий, маковий: 
Розкачуємо листкове тісто. Ставимо його на деко. На нього намащуємо макову масу (можна придбати в магазині). Розкачуємо ще один шар листкового тіста і виставляємо зверху на макову начинку. Печемо в духовці при температурі 180 С до готовності (до золотистої скоринки).
3 Корж - листковий, горіховий: 
Розкачуємо листкове тісто, ставимо його на деко. На нього намазуємо горіхову масу. Розкачуємо ще один шар листкового тіста і виставляємо зверху на горіхову начинку. Печемо в духовці при температурі 180 С до готовності (до золотистої скоринки).
Горіхова Маса:
2-3 склянки (залежить, якої товщини ви хочете масу) волоських горіхів перекручуємо через м'ясорубку або мелемо у блендері.

Додаємо 4-5 яєць (додати три збитих вилочкою яйця і, якщо маса суха, додаємо ще по одному яйцю). Маса не повинна бути сухою але і не текти.

Додаємо 1ст. цукру (або трохи менше, в залежності, як за солодко подобається) і перемішуємо.

Листкові коржі вистигають довго, тому добре пекти ввечері а мазати вранці.
Складаємо торт

Розрізаємо бісквіт уздовж. Ставимо на нижній бісквіт сметанковий крем, на нього вишню, горіховий корж, сметанковий крем, маковий корж, сметанковий крем, вишня і накриваємо бісквітним коржем.
ПЛЯЦОК НІНА ПЛЯЦОК НІНА Reviewed by Unknown on квітня 26, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.