Риба тушкована з морквою і цибулею
філе тріски - 1 кг;
морква - 140 г;
сік лимона - 15 мл;
ріпчаста цибуля - 170 г;
солодкий перець - 1 шт.;
часникові зубки - 2 шт.;
томатне пюре - 440 мл;
овочевий бульйон - 240 мл;
лист лавра;
вершки - 180 мл
Приготування
Переконавшись у тому, що рибне філе звільнився від кісток, збризкуємо його соком лимона і залишаємо промаринуватися. У жаровні пасеруємо цибулю і солодкий перець з морквою. До овочевої засмажки, фінальні хвилини приготування, кладемо нарізані зубчики часнику. Через півхвилини заливаємо томатним пюре овочі, вершками і бульйоном, кладемо лист лавра. Через 10 хвилин у вируючому соусі розміщуємо шматочки тріски. Коли риба почне розпадатися після дотику вилки – знімайте жаровню з вогню.
Риба тушкована з буряками, морквою і цибулею
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 160 г;
буряк - 60 г;
селера - 4 стебла;
часник - 5 зубків;
картопля - 350 г;
томати - 440 г;
морква - 180 г;
овочевий бульйон - 900 мл;
рибне філе - 700 р.
Приготування
Спассеровав півкільця цибулі з буряком, селерою і морквою, додаємо до них часник і чекаємо ще півхвилини, після чого заливаємо засмажку бульйоном з пюрированными свіжими томатами. Як тільки рідина закипить, покладіть в неї кубики картоплі. Через 20 хвилин, коли картопля практично дійде до готовності, додайте в вируючому соусі шматочки риби. Останнім буде потрібно мінімум часу, щоб дійти до готовності, буквально 6-7 хвилин.
Риба минтай тушкована з морквою і цибулею по-алжирськи
Інгредієнти:
чермула - 2 ч. ложки;
зелень петрушки і коріандру - 1 /4 ст.;
червоний винний оцет - 25 мл;
оливкова олія - 45 мл;
філе минтая - 350 г;
кускус - 150 г;
вода - 290 мл;
часник - 2 зубки;
фіолетовий цибулю - 180 г;
морква - 180 г;
томати - 240 г;
картопля - 200 р.
Приготування
Починаємо з приготування маринаду для риби на основі традиційного алжирського соусу чермула. Чермулу збиваємо з зеленню, маслом, часником і оцтом, а в отриману суміш занурюємо шматочки рибного філе.
Поки риба насичується смаками маринаду, у нас є достатньо часу для того, щоб спасерувати цибулю з морквою. До овочів додаємо нарізані томати та картопля, вливаємо воду. Як тільки овочі розм'якшуватися, закладаємо шматочки риби разом з маринадом.
Поки риба гаситься, залийте кускус окропом і дайте йому набрякнути. Подавайте рибу тушковану з морквою і цибулею поверх подушки з кускуса.
Філе риби тушковане з морквою, солодким перцем і цибулею
Інгредієнти:
томати, консервовані у власному соку - 400 г;
мелений кумін, солодка паприка - 1 ч. ложці;
часникові зубки - 2 шт.;
рибне філе - 450 г;
морква - 270 г;
фіолетовий цибулю - 90 г;
солодкий перець - 160 г;
жменя оливок;
Риба тушкована з морквою і цибулею
картопля - 420 г;
зелень петрушки і кінзи.
Приготування
Кубики картоплі і моркви бланшируем 6 хвилин, відкидаємо на друшляк. Тим часом пасеруємо півкільця цибулі і перцю. Додаємо до засмажки бланшовані овочі, підрум'янюємо всі разом. Додаємо спеції, оливки і шматочки рибного філе. Вливаємо в ємність 60 мл води або бульйону, після чого залишаємо нудитися під кришкою півгодини.
Готову страву щедро посипаємо зеленню. Подаємо окремо або з гарніром з відвареного рису.
0
Додав: admin | 21-06-2015, 13:13 Переглядів: 1497
Грибок ногтей высохнет до самого корня, просто возьмите и намажьте ногти густым...
Читать далее >>
Лучше всего помогает обычный...
Фреймут: Боль суставов уйдет мгновенно! На ночь разотрите...
Лучше всего помогает обычный...
Читать далее >>
С болью будет покончено! Читайте... Суставы будут как новые, если сделать...
Читать далее >>
Рекомендуєм
Риба в духовці з морквою і цибулею
Риба з морквою
Риба, тушкована з овочами
Минтай, тушкований з морквою
Тушкована пікша
Риба, тушкована в мультиварці
філе тріски - 1 кг;
морква - 140 г;
сік лимона - 15 мл;
ріпчаста цибуля - 170 г;
солодкий перець - 1 шт.;
часникові зубки - 2 шт.;
томатне пюре - 440 мл;
овочевий бульйон - 240 мл;
лист лавра;
вершки - 180 мл
Приготування
Переконавшись у тому, що рибне філе звільнився від кісток, збризкуємо його соком лимона і залишаємо промаринуватися. У жаровні пасеруємо цибулю і солодкий перець з морквою. До овочевої засмажки, фінальні хвилини приготування, кладемо нарізані зубчики часнику. Через півхвилини заливаємо томатним пюре овочі, вершками і бульйоном, кладемо лист лавра. Через 10 хвилин у вируючому соусі розміщуємо шматочки тріски. Коли риба почне розпадатися після дотику вилки – знімайте жаровню з вогню.
Риба тушкована з буряками, морквою і цибулею
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 160 г;
буряк - 60 г;
селера - 4 стебла;
часник - 5 зубків;
картопля - 350 г;
томати - 440 г;
морква - 180 г;
овочевий бульйон - 900 мл;
рибне філе - 700 р.
Приготування
Спассеровав півкільця цибулі з буряком, селерою і морквою, додаємо до них часник і чекаємо ще півхвилини, після чого заливаємо засмажку бульйоном з пюрированными свіжими томатами. Як тільки рідина закипить, покладіть в неї кубики картоплі. Через 20 хвилин, коли картопля практично дійде до готовності, додайте в вируючому соусі шматочки риби. Останнім буде потрібно мінімум часу, щоб дійти до готовності, буквально 6-7 хвилин.
Риба минтай тушкована з морквою і цибулею по-алжирськи
Інгредієнти:
чермула - 2 ч. ложки;
зелень петрушки і коріандру - 1 /4 ст.;
червоний винний оцет - 25 мл;
оливкова олія - 45 мл;
філе минтая - 350 г;
кускус - 150 г;
вода - 290 мл;
часник - 2 зубки;
фіолетовий цибулю - 180 г;
морква - 180 г;
томати - 240 г;
картопля - 200 р.
Приготування
Починаємо з приготування маринаду для риби на основі традиційного алжирського соусу чермула. Чермулу збиваємо з зеленню, маслом, часником і оцтом, а в отриману суміш занурюємо шматочки рибного філе.
Поки риба насичується смаками маринаду, у нас є достатньо часу для того, щоб спасерувати цибулю з морквою. До овочів додаємо нарізані томати та картопля, вливаємо воду. Як тільки овочі розм'якшуватися, закладаємо шматочки риби разом з маринадом.
Поки риба гаситься, залийте кускус окропом і дайте йому набрякнути. Подавайте рибу тушковану з морквою і цибулею поверх подушки з кускуса.
Філе риби тушковане з морквою, солодким перцем і цибулею
Інгредієнти:
томати, консервовані у власному соку - 400 г;
мелений кумін, солодка паприка - 1 ч. ложці;
часникові зубки - 2 шт.;
рибне філе - 450 г;
морква - 270 г;
фіолетовий цибулю - 90 г;
солодкий перець - 160 г;
жменя оливок;
Риба тушкована з морквою і цибулею
картопля - 420 г;
зелень петрушки і кінзи.
Приготування
Кубики картоплі і моркви бланшируем 6 хвилин, відкидаємо на друшляк. Тим часом пасеруємо півкільця цибулі і перцю. Додаємо до засмажки бланшовані овочі, підрум'янюємо всі разом. Додаємо спеції, оливки і шматочки рибного філе. Вливаємо в ємність 60 мл води або бульйону, після чого залишаємо нудитися під кришкою півгодини.
Готову страву щедро посипаємо зеленню. Подаємо окремо або з гарніром з відвареного рису.
0
Додав: admin | 21-06-2015, 13:13 Переглядів: 1497
Грибок ногтей высохнет до самого корня, просто возьмите и намажьте ногти густым...
Читать далее >>
Лучше всего помогает обычный...
Фреймут: Боль суставов уйдет мгновенно! На ночь разотрите...
Лучше всего помогает обычный...
Читать далее >>
С болью будет покончено! Читайте... Суставы будут как новые, если сделать...
Читать далее >>
Рекомендуєм
Риба в духовці з морквою і цибулею
Риба з морквою
Риба, тушкована з овочами
Минтай, тушкований з морквою
Тушкована пікша
Риба, тушкована в мультиварці
Риба тушкована з морквою і цибулею
Reviewed by Unknown
on
жовтня 27, 2017
Rating:

Немає коментарів: