Яблочный штрудель "Осенний праздник"

Яблучний штрудель "Осіннє свято"

Інгредієнти для "Яблучний штрудель" Осіннє свято "":
Мука пшеничная — 400 г
Масло вершкове - 125 г
Пиво темне (можна і світле) - 200 мл
Яблуко - 700 г
Цукор коричневий (1 ст. Ложка - для посипання, решта - в начинку) - 7 ст. л.
Сухари (тертые) — 6 ст. л.
Кориця (за смаком)
Ванільний цукор (або ваніль, за смаком)
Ізюм - 80 г
Горіхи волоські - 80 г
Кунжут (для посипання)
Рецепт "Яблучний штрудель" Осіннє свято "":
 інгредієнти Почнемо з перших секретних інгредієнтів.

Яблука і цукор для начинки. Їх кількість потрібно взяти на свій смак. У рецепті зазначено те, що до смаку мені. Цукор краще взяти коричневий, великий чи дрібний - все одно. Тут головне - аромат.
;  Якщо у яблук ніжна шкірка, то не будемо її знімати, якщо шкірка грубувата, то, звичайно ж, її з яблучок видалимо. У мене яблука були тільки що з осіннього саду, з хорошою шкіркою. 

Підготовлені яблука наріжемо тонкими скибочками, змішаємо в мисці з родзинками, горіхами, корицею, ваніллю і цукром.
Наступні секретні інгредієнти - для тесту.

Масло має бути кімнатної температури. Тому його дістанемо з холодильника зараннее. Будь ласка, не розігрівайте його, наприклад, в мікрохвильовці. Тісто буде вже іншим.

Пиво теж має бути не холодним. Я взяла темне. Воно м'яке і елегантне, з насиченим легкими ароматами карамелі, ванілі і солодкого горіха смаком. До речі, на першому Октоберфесті пили саме темне пиво. Хоча світле пиво в цьому рецепті теж можна використовувати.

Яблучний шт інгредієнти З борошна, масла і пива замішуємо гладке тісто. Викладаємо його на тарілку, накриваємо мискою і залишаємо на півгодини.
; На посипаною борошном поверхні столу розгортає тісто дуже тонко, близько до 1 мм. Тісто піддатливо, з ним дуже добре працювати. 

У мене виходять дві великі пластини тіста і, відповідно, два великих рулету.

Посипаємо тісто тертими сухарями.
Розподіляємо начинку.
  Звертаємо рулет. Обережно перекладаємо на деко.

  Посипаємо рулет цукром і кунжутом. У кількох місцях проколює виделкою і випікаємо при температурі 160-170 ° С до золотистого кольору.
  Тісто дуже крихке, тому готовий штрудель залишаємо трохи подихати і ріжемо на порційні шматочки теплим. 

Перед подачею штрудель можна посипати цукровою пудрою. Дуже смачно - з коричневого цукру.

Подаємо рулет теплим.

"
Яблочный штрудель "Осенний праздник" Яблочный штрудель "Осенний праздник" Reviewed by Unknown on жовтня 09, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.