Пляцок "Вишнева насолода"

                                                        Пляцок "Вишнева насолода"


Інгредієнти
Коричневі коржі
жовтки яєчні
6 шт.
маргарин
200 г.
цукор
400 г.
сметана
60 г.
какао
60 г.
борошно
300 г.
кокос
150 г.
розпушувач тіста
20 г.
арахіс
100 г.
білки яєчні
6 шт.
Корж з вишнями
маргарин
100 г.
сметана
40 г.
жовтки яєчні
2 шт.
білки яєчні
2 шт.
оцет
20 г.
цукор
100 г.
борошно
300 г.
вишня
Крем
пудинг
1 шт.
масло вершкове
450 г.

Інгредієнти
Приготування цього пляцка займе в вас досить багато часу, але воно того варте
Пляцок «Вишнева насолода»

Приготування
Коричневі коржі:
Жовтки збити з половиною цукру добіла ( 1 скл) Пляцок «Вишнева насолода»

Додати рослинно-вершкову суміш та сметану і ще раз добре збити. Вмішати какао та просіяне борошно з розпушувачем.

Вимісити. Тісто має вийти як густа сметана.
Додати до тіста кокосову стружку.

Тісто розділити на 2 частини.
Форму вистелити фольгою, змастити маслом та викласти 1 частину тіста.

Білки збити рештою цукру (1 скл) до стійких піків 

Зверху на тісто викласти половину збитих білків та арахіс.


Випікати при температурі 140-160℃ до готовності.

Другу частину тіста випікати аналогічно
Корж з вишнями:
Маргарин подрібнити в крихту з борошном.

Додати жовтки, сметану та оцет.

Замісити тісто та залишити на ніч в холодильнику. (я залишила на кілька годин).

Готове тісто поділити на 2 частини.

Білки збити з цукром.

На британку викласти 1 частину тіста.
Зверху викласти білки.

Розкласти вишні.

Та накрити другою частиною тіста. Тісто поколоти виделкою та випікати при 180℃ до готовності.


Крем:
Масло збити в пухку масу. Поступово додавати готовий ванільний пудинг та збивати.


Складаємо пляцок так: коричневий корж+крем+корж з вишнями+крем+коричневий корж.
Зверху полити шоколадом.




Загрузка...
Пляцок "Вишнева насолода" Пляцок "Вишнева насолода" Reviewed by Unknown on квітня 12, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.