З МАКОМ, СИРОМ І ЯБЛУКАМИ

З МАКОМ, СИРОМ І ЯБЛУКАМИ


Інгредієнти:

Тісто:
225 г маргарину
1.5 скл. цукру
600 г муки
3 ч.л. порошку для печива
1 жовток
4 яйця

Макова маса: 
4 скл. маку (перемеленого)
4 яйця
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1 ст.л. манки
100 г масла
1 ч.л. порошку для печива

Сирна маса:
800 г сиру
4 яйця
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1.5 ст.л. крохмалю
100 г масла
цедра лимона

Яблучна маса:
1 кг натертих яблук
1 скл. цукру
1 п. желе



Замісити тісто. З 1/3 частини тіста спекти пустий корж. З тіста, яке залишилося, сформувати корж з бортиками, посипати манкою або сухарями, викласти макову масу, на неї сирну і пекти до готовності. Зверху викласти яблучну масу, накрити пустим коржем. Залити шоколадом.

Макова маса. 
Мак зварити, перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати манку, порошок для печива і збиті білки. Все добре перемішати.

Сирна маса. 
Сир перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати крохмаль, цедру лимона, збиті білки. Добре перемішати.

Яблучна маса.
Яблука натерти на грубій терці, додати цукор і тушкувати 10-15 хвилин. В гарячу масу додати желе.


Джерело: Рецепт подруги :)

ингредиенты :

тесто:

225 г маргарина

1.5 ст . сахара

600 г муки

3 ч.л. порошка для печенья

1 желток

4 яйца



Маковая масса :

4 ст . мака ( перемолотого )

4 яйца

1 ст . сахара

1 п. ванильного сахара

1 ст.л. манки

100 г масла

1 ч.л. порошка для печенья



Творожная масса :

800 г творога 

1 ст . сахара

1 п. ванильного сахара

1.5 ст.л. крахмала

100 г масла

цедра лимона



Яблочная масса :

1 кг натертых яблок

1 ст . сахара

1 п. желе

Замесить тесто. С 1 / 3 части теста испечь   корж. Из теста , которое осталось , сформировать лепешку с бортиками , посыпать манкой или сухарями , выложить маковую массу , на нее творожную и печь до готовности. Сверху выложить яблочную массу , накрыть   коржом. Залить шоколадом.



Маковая масса .

Мак сварить , перемолоть . Растереть с желтками , сахаром , маслом , добавить манку , порошок для печенья и взбитые белки. Все хорошо перемешать .



Творожная масса .

Сыр перемолоть . Растереть с желтками , сахаром , маслом , добавить крахмал , цедру лимона , взбитые белки. Хорошо перемешать .


Загрузка...

Яблочная масса .

Загрузка...
Яблоки натереть на крупной терке , добавить сахар и тушить 10-15 минут. В горячую массу добавить желе.
З МАКОМ, СИРОМ І ЯБЛУКАМИ З МАКОМ, СИРОМ І ЯБЛУКАМИ Reviewed by Unknown on квітня 17, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.