Закуска "Пеньочки"


 
               Закуска "Пеньочки"


 
Закуска "Пеньочки"
Будь-який святковий стіл ідеально прикрасить оригінальна закуска. Тому поспішаю з вами поділитися рецептом приготування закуски "Пеньочки", яка відома своїм соковитим і незвичайним смаком.

 
Інгредієнти для приготування закуски "Пеньочки":
М'ясо биточное (свинина) – 250 гр.
Гриби (печериці) – 50 гр.
Яйця курячі – 3 шт.
Борошно (пшеничне в/с) – 50 гр.
Цибуля (ріпчаста) – 1 шт.
Панірувальні сухарі
Сіль
Перець
Зелень
Масло рослинне для смаження
Інвентар для приготування закуски пеньочки:
Сковорода
Миска
Відбивною молоток
Тарілки
Вилка
Обробна дошка
Кухняного ножа
Зубочистки
Сервірувальне блюдо
Приготування закуски пеньочки:
Крок 1: Готуємо омлет
інгредієнти
Омлет – це один з головних інгредієнтів закуски, тому ми розпочнемо з його приготування.
Для цього в неглибокій мисці збиваємо за допомогою вилки яйця.
збиваємо яйця з борошном
Гриби (я віддаю перевагу печериці,  оскільки вони на відміну від інших грибів, поєднуються з будь-якими продуктами) дрібно нарізати.
Ріпчасту цибулю очистити і також дрібно нашаткувати.
обсмажуємо гриби
Ставимо на вогонь розігріватися сковороду, попередньо наливши масло.
Після цього викладаємо на неї обсмажуватися цибулю і гриби до утворення золотистого кольору.
додаємо згини в яйця
В цей час дрібно нарізаємо зелень (у мене петрушка) і додаємо її в збиті яйця. Туди ж додаємо борошно і обсмажені гриби з цибулею. Солимо і перемішуємо.
смажимо омлет
Ставимо на середній вогонь широку сковороду, злегка змащуємо маслом і виливаємо обсмажуватися омлет. Смажимо з двох сторін.
Крок 2: Готуємо закуску пеньочки
сварачиваем рулет
Беремо биточное свиняче м'ясо, добре його відбиваємо, солимо і перчимо.
Готовий омлет необхідно нарізати розміром з биточки.
Зверху на м'ясо викладаємо шматочок омлету і звертаємо в рулет. Закріплюємо за допомогою зубочисток.
заколюємо зубочистками

 

В одну тарілку насипаємо трохи борошна, в іншу – панірувальні сухарі.
Збиваємо ще одне яйце.
обвалюємо в борошні
Ставимо на вогонь нагріватися сковороду, рясно налив рослинне масло.
у панірувальних сухарях
Паніруємо рулетики спочатку  в борошні, потім  в яйці, потім в сухарях і викладаємо обсмажуватися. Смажимо з двох сторін приблизно по 5 хвилин.

 

Закуска "Пеньочки"    Закуска "Пеньочки" Reviewed by Unknown on листопада 03, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.