Пляцок "Пияк"
Тісто з маком та кокосом. 8 біків збити в піну. Додати 1 скл цукру, ще збити. Додати 4 ст.л. муки, 1 ч.л. порошку до печива, 100 г сухого маку та 100 г кокосової стружки. Все перемішати міксером на низькій швидкості. Вилити у форму, застелену пергаментом. Випікати при температурі 190 град 50-60 хв.
Біле тісто. 8 жовтків + 8 ст.л. води збити. Додати цукор і 1 п. ванільного цукру, збивати, поки не розчиниться. Додати 6 ст. л. муки, 1 ч.л. порошку до печива, перемішати до однорідності. Випікати, так як і маковий корж, при температурі 190 град 50-60 хв.
Крем. 2 скл. молока+0,5 скл. цукру поставити, щоб закипіло. Розчинити 2 пачки пудинга(ванільний і сметанковий) у 2 скл. молока. Влити цю суміш у кипляче молоко, постійно помішучи. Маса стане густішою. Зняти з вогню, остудити. Готовий пудинг збити з 250 г масла.
Збираємо пляцок: Білий корж - 1/2 крему - маковий корж - 1/2 крему. Вкінці на крем викладаємо щільно один біля одного коричневий крекер, добре змочений у горілці. Дати пропитатись пляцку не менше однієї доби.
Пляцок "Пияк"
Reviewed by Unknown
on
листопада 02, 2017
Rating:

Немає коментарів: