Новий пляцок "Попелюшка"
Ванільний бісквіт.Білки збити до піни. Вкінці додати цукор, ванільний цукор, збити. По одному додати жовтки, збиваючи. Додати муку та порошок до печива. Обережно перемшати. Влити у форму, застелену пергаментом. Випікати 40 хв. при температурі 180 град.
Маковий бісквіт.Готуємо так само,як ванільний. Тільки вкінці, коли вже додали муку, додаємо ще сухий мак. Перемішуємо.
Полуничне суфле.Желе заливаємо 0,25 л гарячої води. Розмішуємо до повного розчинення. Окремо збиваємо холодну сметану з цукром-пудрою та пакетиком загущувача, поки маса не стане густою та пишною. Коли желе охолоне ( але ще не загусне), вливаємо його в збиту сметану. Перемішуємо. Даємо ще постояти у холоді кілька хвилин, щоб маса почала гуснути. Викладаємо на білий бісквіт. Зверху кладемо маковий бісквіт,злегка притискаємо. Залишаємо у холодильнику на кулька годин до загустіння суфле.
Ванільний крем.Варимо ванільний пудинг на молоці.Для цього від 0,5 л молока відлити півсклянки. У цих півсклянки розчинити пудинг. До решти молока додати цукор та довести до кипіння. Коли закипить, тонкою цівкою влити розчинений пудинг, безперервно помішуючи до загустіння. Остудити.
М'яке масло збити, по ложці додаючи охолоджений ванільний пудинг.
Крем викласти на маковий бісквіт, рівномірно розподілити. На крем викласти шар сухого печива, у мене "До чаю". Залити шоколадною помадкою( рецепт тут)
Смачний пляцок готовий! Насолоджуйтесь!
Новий пляцок "Попелюшка"
Reviewed by Unknown
on
листопада 02, 2017
Rating:

Немає коментарів: