Домашня ковбаса печінкова

             Домашня ковбаса печінкова




Інгредієнти:

куряча або будь-яка інша печінка – 500 г;
свинячий шпик – 200 г;
кишки – 700 г;
яйця – 5 шт.;
молоко – 150 мл;
манка – 30 г;
цибуля – 4 шт.;
спеції, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:

Пропустіть через м’ясорубку печінку і шпик.
Очистіть цибулину, наріжте овоч кубиками або натріть на тертці і обсмажте в олії.
У глибокій ємності змішайте печінку, сало, яйця, цибуля, манку, молоко, приправити спеціями, сіллю. Добре вимісити масу.
Підготовлені кишки наповніть ковбасним фаршем, щільно зв’яжіть кінці.
Помістіть майбутнє частування на сковороду і запікайте в духовці при температурі 190С 40 хвилин. Готові вироби можна смажити або вживати в запеченому вигляді.



Домашня ковбаса печінкова Домашня ковбаса печінкова Reviewed by Unknown on березня 26, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.