Сирник "Улюблений"

                                               Сирник "Улюблений"



Інгредієнти

Маковий шар
мак
200 г.
цукор
6 ст.ложок

Сирний шар
сир кисломолочний
1 кг
цукор
200 г.
крупа манна
3 ст.ложки
яйця курячі
3 шт.
ванілін
20 г.

Яблучний шар
яблука
1 кг
цукор
4 ст.ложки
кориця мелена

Тісто
яйця курячі
2 шт.
дріжджі свіжі
50 г.
цукор
3 ст.ложки
маргарин
200 г.
борошно
3 склянки
сметана

6 ст.ложок

Приготування

Для тіста дріжджі змішати з 3 ст.л. цукру та залишити на 10 хв. в теплому місці. Додати сметану та 2 яйця, добре вимішати. Окремо змішати вершково-рослинну суміш та борошно. 
З'єднати всі складники та вимісити ніжне тісто. Залишити на 1-1,5 год в теплі, щоб тісто трохи підійшло. Розділити на 2 частини — більшу і меншу.
https://imgg-cdn.marketgid.com/57505/57505775_200x150.jpg
Для макового шару: мак запарити кип'ятком на деякий час, перетерти з цукром.

Для сирного шару: сир двічі змолоти на м'ясорубці, додати цукор, яйця, ванілін та манку. Добре розмішати суміш до однорідної консистенції. Цукру можете дати більше або менше, орієнтуючись на ваш смак.

Для яблучного шару: яблука почистити, порізати на невеликі шматочки і трохи потушити на невеликому вогні разом із цукром та корицею. Остудити.

На бритванку змащену олією викласти більшу половину тіста, сформувати бортики.
Тісто посипати манкою, викласти макову суміш, скропити трішки водою.
На мак обережно викласти сир, а зверху — охолоджені яблука.
Решту тіста розтачати і накрити пляцок зверху. Поколоти виделкою
Випікати при 180 ℃ до готовності (40-50 хв).

Сирник можна прикрасити зверху шоколадом.


Смачного))

Загрузка...
Сирник "Улюблений" Сирник "Улюблений" Reviewed by Unknown on квітня 01, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.