Грибні котлети

                                                          Грибні котлети 
 Грибні котлети Смачні домашні котлети з грибами, рецепт приготування до святкового, новорічного столу
 Необхідні продукти для приготування грибних котлет з картоплею: 500г
 картоплі; 500 г грибів; 2 яйця; 2 цибулини; мука; сіль; олія; панірувальні сухарі. Смачні котлети з грибами та картоплею, рецепт приготування: Картоплю помити, обібрати, зварити. Гриби перебрати, почистити, помити, зварити, дрібно порізати і підсмажити на олії. Цибулю посікти і спасерувати. Варену картоплю розімнути на пюре гарячим. Додати гриби і цибулю. Коли маса трохи вистигне, докласти яйця. Посолити, поперчити, вимішати. Сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях або муці. Підсмажити на олії. Грибні котлети, секрет приготування: Якщо до картоплі з грибами додати муку, матимемо еластичну масу – як тісто. З неї легко ліпити котлети. Найкраще смакує з грибним соусом або сметаною.


Грибні котлети Грибні котлети Reviewed by Unknown on вересня 29, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.