Квашені помідори: простий рецепт ідеальної закуски на зиму

Квашені помідори: простий рецепт ідеальної закуски на зиму

кріп;
корінь хрону;
часник;
перець горошком чорний і запашний, а також лавровий лист (по горошині кожного виду перцю і по лавровому листу на кожен літр каструлі);
 гіркий перець.



Далі викладаємо помідори.

Зверху потрібний ще лавровий листок, листя чорної смородини, а закриваємо все це листям хрону.
Заливаємо охололим розсолом таким чином: на 1 л води - 2 столові ложки з гіркою солі. Розсолу витрачається приблизно половина об'єма каструлі.
Накриваємо марлею. Відразу попереджаю, що на ній буде збиратися цвіль, тому її доведеться періодично міняти. Зверху потрібно також покласти тарілку як вантаж.
Накриваємо кришкою і виставляємо на балкон.
Квашеними помідорами можна буде ласувати вже через місяць-півтора.


Квашені помідори: простий рецепт ідеальної закуски на зиму Квашені помідори: простий рецепт ідеальної закуски на зиму Reviewed by Unknown on вересня 28, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.