Торт Грушева хмара: рецепт приготування
Інгредієнти:
груші – 600 г
яйця – 6 шт.
молоко (3,2%) – 250 мл
цукор – 250 г
борошно – 50 г
вершкове масло – 20 г
вершки (33%) – 225 мл
какао-порошок – 15 г
ванільний цукор – 16 г
желатин – 30 г
лимонна кислота – 4 г
сода – 4 г
цукрова пудра – 25 г
кукурудзяні пластівці – 100 г
мигдалеві пластівці – 100 г
чорний шоколад (70%) – 180 г
Читайте також: Покроковий рецепт торта «Монастирська хата»
Спосіб приготування:
Приготуйте бісквітний корж: збийте з цукром жовтки, додайте третину білків, збитих з цукром та ванільним цукром. Потім введіть борошно та какао, після цього додайте решту збитих білків. Вилийте тісто у форму з пергаментом, змащеним маслом. Випікайте 10 хв. за температури 180°С.
Для мусу – нагрійте молоко з цукром, 2/3 гарячого молока додайте у збиті з цукром жовтки. Перемішайте, поверніть масу у сотейник з залишками молока та уварюйте до загущення. Остудіть.
Перебийте на пюре очищені груші. Відкладіть 3 ст. л., а до решти додайте цукор, ванільний цукор, лимонну кислоту та желатин. Нагрійте, потім збийте міксером та додайте соду.
Поєднайте пюре з завареними у молоці жовтками, додайте збиті з цукровою пудрою вершки. Роз’ємну форму без дна обмотайте плівкою, зріжте плівку з одного боку форми. Налийте усередину мус та поставте в холодильник на 3 год.
Для кранчу – розтопіть цукор, додайте вершкове масло, кукурудзяні та мигдалеві пластівці. Перемішайте і викладіть на намальоване на пергаменті коло. Дайте охолонути.
Для ганашу – розтопіть на паровій бані шоколад з вершками, додайте відкладене грушеве пюре. Намастіть половину ганашу на корж. Зверху покладіть кранч та промастіть рештою ганашу. На поверхню торту викладіть грушевий мус. Прикрасьте грушевими чипсами.
груші – 600 г
яйця – 6 шт.
молоко (3,2%) – 250 мл
цукор – 250 г
борошно – 50 г
вершкове масло – 20 г
вершки (33%) – 225 мл
какао-порошок – 15 г
ванільний цукор – 16 г
желатин – 30 г
лимонна кислота – 4 г
сода – 4 г
цукрова пудра – 25 г
кукурудзяні пластівці – 100 г
мигдалеві пластівці – 100 г
чорний шоколад (70%) – 180 г
Читайте також: Покроковий рецепт торта «Монастирська хата»
Спосіб приготування:
Приготуйте бісквітний корж: збийте з цукром жовтки, додайте третину білків, збитих з цукром та ванільним цукром. Потім введіть борошно та какао, після цього додайте решту збитих білків. Вилийте тісто у форму з пергаментом, змащеним маслом. Випікайте 10 хв. за температури 180°С.
Для мусу – нагрійте молоко з цукром, 2/3 гарячого молока додайте у збиті з цукром жовтки. Перемішайте, поверніть масу у сотейник з залишками молока та уварюйте до загущення. Остудіть.
Перебийте на пюре очищені груші. Відкладіть 3 ст. л., а до решти додайте цукор, ванільний цукор, лимонну кислоту та желатин. Нагрійте, потім збийте міксером та додайте соду.
Поєднайте пюре з завареними у молоці жовтками, додайте збиті з цукровою пудрою вершки. Роз’ємну форму без дна обмотайте плівкою, зріжте плівку з одного боку форми. Налийте усередину мус та поставте в холодильник на 3 год.
Для кранчу – розтопіть цукор, додайте вершкове масло, кукурудзяні та мигдалеві пластівці. Перемішайте і викладіть на намальоване на пергаменті коло. Дайте охолонути.
Для ганашу – розтопіть на паровій бані шоколад з вершками, додайте відкладене грушеве пюре. Намастіть половину ганашу на корж. Зверху покладіть кранч та промастіть рештою ганашу. На поверхню торту викладіть грушевий мус. Прикрасьте грушевими чипсами.
Торт Грушева хмара: рецепт приготування
Reviewed by Unknown
on
жовтня 05, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
жовтня 05, 2017
Rating:

Немає коментарів: