Буковинський м'ясний рулет з сиром
Інгредієнти
яйця курячі
6 шт.
майонез
250 мл
сир голландський
350 г.
фарш м'ясний
500 г.
печериці
250 г.
морква
1 шт.
цибуля ріпчаста
2 шт.
сіль
перець чорний мелений
олія
Інгредієнти
Надзвичайно смачний, бомбезний рулет.
Рецептом поділилася зі мною одна знатна господиня з Чернівців.
Хто хоч раз спробує цей рулет, неодмінно оцінить чудовий смак цієї страви.
Приготування
5 яєць збити, додати майонез збити, додати потертий на буряковій терці сир, розмішати. Викласти на деко встелене пергаментом, розрівняти і випікати в духовці, нагрітій до 200℃ 20хв. Остудити.
Печериці почистити, порізати пластинками. Цибулю порізати на дрібні кубики, моркву потерти на терці. Половину цибулі спасерувати до золотистого кольору, додати печериці, підсмажити, посолити і поперчити до смаку. Решту цибулі спасерувати з морквою, додати до фаршу. В фарш вбити 1 яйце, додати сіль, перець і добре вимішати.
Розкласти рівномірно фарш на сирну заготовку.
Зверху розкласти гриби. За допомогою пергаменту скрутити рулет.
Покласти на деко з пергаментом швом до низу.
Пекти в духовці 150℃ 40 хв.
Остудити.
Нарізати шматочками і насолоджуватися.
Буковинський м'ясний рулет з сиром
Reviewed by Unknown
on
жовтня 06, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
жовтня 06, 2017
Rating:


Немає коментарів: