Буковинський м'ясний рулет з сиром

Буковинський м'ясний рулет з сиром

Інгредієнти


яйця курячі
6 шт.
майонез
250 мл
сир голландський
350 г.
фарш м'ясний
500 г.
печериці
250 г.
морква
1 шт.
цибуля ріпчаста
2 шт.
сіль
перець чорний мелений
олія
Інгредієнти
Надзвичайно смачний, бомбезний рулет. 
Рецептом поділилася зі мною одна знатна господиня з Чернівців. 
Хто хоч раз спробує цей рулет, неодмінно оцінить чудовий смак цієї страви. 
Приготування
5 яєць збити, додати майонез збити, додати потертий на буряковій терці сир, розмішати. Викласти на деко встелене пергаментом, розрівняти і випікати в духовці, нагрітій до 200℃ 20хв. Остудити.


Печериці почистити, порізати пластинками. Цибулю порізати на дрібні кубики, моркву потерти на терці. Половину цибулі спасерувати до золотистого кольору, додати печериці, підсмажити, посолити і поперчити до смаку. Решту цибулі спасерувати з морквою, додати до фаршу. В фарш вбити 1 яйце, додати сіль, перець і добре вимішати.

Розкласти рівномірно фарш на сирну заготовку.

Зверху розкласти гриби. За допомогою пергаменту скрутити рулет.

Покласти на деко з пергаментом швом до низу.
Пекти в духовці 150℃ 40 хв. 

Остудити.
Нарізати шматочками і насолоджуватися.
Буковинський м'ясний рулет з сиром Буковинський м'ясний рулет з сиром Reviewed by Unknown on жовтня 06, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.