Торт Поліно
Інгредієнти:
листкове тісто - 500 г;
вершкове масло - 200 г;
варене згущене молоко - 400 г;
вершки 33% - 100 г;
ягоди і листочки м'яти для прикраси.
Процес приготування торта Поліно.
Для початку потрібно тонко розкачати листкове тісто та нарізати на смужки шириною близько 2 см. Підготовлене тісто викладаємо на деко і відправляємо запікатися в духовку, розігріту до 190 градусів.
Поки печуться палички, треба зробити крем. Для цього ми змішаємо жирні вершки з вареним згущеним молоком. Наливаємо в глибокий посуд трохи вершків кімнатної температури і викладаємо все згущене молоко. Збиваємо міксером - виходить ось така однорідна маса.
Інгредієнти:
листкове тісто - 500 г;
вершкове масло - 200 г;
варене згущене молоко - 400 г;
вершки 33% - 100 г;
ягоди і листочки м'яти для прикраси.
Процес приготування торта Поліно.
Для початку потрібно тонко розкачати листкове тісто та нарізати на смужки шириною близько 2 см. Підготовлене тісто викладаємо на деко і відправляємо запікатися в духовку, розігріту до 190 градусів.
Поки печуться палички, треба зробити крем. Для цього ми змішаємо жирні вершки з вареним згущеним молоком. Наливаємо в глибокий посуд трохи вершків кімнатної температури і викладаємо все згущене молоко. Збиваємо міксером - виходить ось така однорідна маса.
Пройшло 15 хвилин, палички приготувалися. Залишаємо їх остигат
Збиваємо вершкове масло кімнатної температури, до тих пір, поки воно не почне біліти.
У вершкове масло частинами додаємо згущене молоко і збиваємо. Ось такий гарний крем у нас вийшов.
5
Тепер можна збирати торт. На столі розміщуємо харчову плівку і викладаємо зверху палички. Зверху змащуємо кремом.
Зверху викладаємо ще один шар паличок. Зверху знову змащуємо кремом.
Торт Поліно
Reviewed by Unknown
on
жовтня 26, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
жовтня 26, 2017
Rating:





Немає коментарів: