Пиріжки із капустою (печені)
Пиріжки з капустою хороші тим, що приготувати їх можна в будь-яку пору року. І хоча квасять капусту зазвичай на зиму, часто буває, що залишається вона до теплих днів. Тому цей рецепт і універсальний. Пиріжки з капустою виходять соковитими завдяки начинці. А дріжджове тісто робить пиріжки дуже м'якими і повітряними. Не помічаєш навіть, коли з'їдаєш один за одним. У цьому, напевно, і полягає вся привабливість цих пиріжків. Ще одна їх перевага в тому, що пиріжки з духовці набагато корисніші за інші. Відомо всім, що страви приготовані в духовці корисніші, ніж смажені, наприклад. Адже зберігаються всі корисні речовини інгредієнтів.
Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв
1. Борошно пшеничне — 600 г.
2. Дріжджі — 25 г.
3. Олія рослинна — 100 мл.
4. Яйця — 1 шт.
5. Молоко — 250 мл.
6. Цукор-пісок — 1 ч. л.
7. Сіль — за смаком
8. Маргарин — 20 г.
9. Квашена капуста — 100 г.
10. Цибуля — 1 шт.
Пиріжки з капустою хороші тим, що приготувати їх можна в будь-яку пору року. І хоча квасять капусту зазвичай на зиму, часто буває, що залишається вона до теплих днів. Тому цей рецепт і універсальний. Пиріжки з капустою виходять соковитими завдяки начинці. А дріжджове тісто робить пиріжки дуже м'якими і повітряними. Не помічаєш навіть, коли з'їдаєш один за одним. У цьому, напевно, і полягає вся привабливість цих пиріжків. Ще одна їх перевага в тому, що пиріжки з духовці набагато корисніші за інші. Відомо всім, що страви приготовані в духовці корисніші, ніж смажені, наприклад. Адже зберігаються всі корисні речовини інгредієнтів.
Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв
1. Борошно пшеничне — 600 г.
2. Дріжджі — 25 г.
3. Олія рослинна — 100 мл.
4. Яйця — 1 шт.
5. Молоко — 250 мл.
6. Цукор-пісок — 1 ч. л.
7. Сіль — за смаком
8. Маргарин — 20 г.
9. Квашена капуста — 100 г.
10. Цибуля — 1 шт.
Reviewed by Unknown
on
лютого 21, 2018
Rating:

Немає коментарів: