Пісний плов

                     Пісний плов


Пісний плов
Февраль 10, 2018 Юлия Довгун Пісні рецепти No comments


Рекомендую спробувати цей варіант плову: смачний, ситний ароматний. Тут і м’ясо не потрібно!

Складові

довгозерний рис 1 стакан
окріп 2 склянки
морква 1 шт
цибулина 1 шт
чорнослив 10 шт
голівка часнику
рослинне масло 2 ст.л.
зіра, коріандр, паприка за смаком
чорний перець мелений
сіль
Приготування

Цибулю і моркву очистіть. Моркву наріжте крупною соломкою, цибулю — кільцями чверть.
Спассеруйте овочі в глибокій сковороді або сотейнику на рослинному маслі до золотистого.

Додайте спеції, промитий в холодній воді рис, чорнослив.

Ретельно перемішайте, додайте окріп, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і готуйте близько 30 хвилин.
Потім додайте головку часнику, вимкніть вогонь і дайте плову настоятися близько 10-15 хвилин.





Пісний плов Пісний плов Reviewed by Unknown on лютого 24, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.