Пісний плов
Пісний плов
Февраль 10, 2018 Юлия Довгун Пісні рецепти No comments
Рекомендую спробувати цей варіант плову: смачний, ситний ароматний. Тут і м’ясо не потрібно!
Складові
довгозерний рис 1 стакан
окріп 2 склянки
морква 1 шт
цибулина 1 шт
чорнослив 10 шт
голівка часнику
рослинне масло 2 ст.л.
зіра, коріандр, паприка за смаком
чорний перець мелений
сіль
Приготування
Цибулю і моркву очистіть. Моркву наріжте крупною соломкою, цибулю — кільцями чверть.
Спассеруйте овочі в глибокій сковороді або сотейнику на рослинному маслі до золотистого.
Додайте спеції, промитий в холодній воді рис, чорнослив.
Ретельно перемішайте, додайте окріп, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і готуйте близько 30 хвилин.
Потім додайте головку часнику, вимкніть вогонь і дайте плову настоятися близько 10-15 хвилин.
Пісний плов
Reviewed by Unknown
on
лютого 24, 2018
Rating:
Reviewed by Unknown
on
лютого 24, 2018
Rating:

Немає коментарів: