Пляцок маковий з вафлями
Інгредієнти
Яйця 5 шт.
Цукор 1 склянка
Сода 1 ч. л. без гірки
Амоній 1 ч. л. без гірки
Борошно 1 склянка (якщо яйця великі можна на 1-2 ст. л. більше)
Мак сухий 1 склянка
Горіхи 1 склянка
Родзинки 200 г.
Вафлі 4 листи
Помадка для вафель
Сметана 9 ст. л.
Цукор 9 ст. л.
Какао 9 ст. л.
Крем
Масло вершкове 400 г.
Варене згущене молоко 370 г.
Рецепт приготування маковий пляцок з вафлями
Яйця збити з цукром.
В 1 ст. л. сметани добавити соду, амоній, перемішати, вилити до збитих яєць.
Добавити борошно, і ще раз збити
Додаємо подрібнені ножем горіхи, сухий мак, промиті і добре просушені родзинки, і добре все перемішати ложкою.
Тісто по консистенції буде , як густа сметана
Форму для випічки застеліть пергаментом і змажте олією. Нагріти духовку до 180 градусів і поставити форму з тістом на 30-35 хвилин, випікати до готовності.
Для помадки в каструлю викласти сметану, цукор і какао, поставити на маленький вогонь і довести до кипіння, забрати з вогню і залишити, щоб вистигала.
помадка з какао
Для крему збити вершкове масло, продовжуючи збивати, добавити поступово згущене молоко.
Один лист вафель мазати помадкою і накрити другим листом. Аналогічно зробити з двома іншими листами.
Два листи вафель, змащених між собою помадкою покласти на низ. Помазати зверху масляним кремом, покласти маково-горіховий корж.
Помазати масляним кремом і накрити вафельними листами, змазаними між собою помадкою.
Помазати масляним кремом і накрити вафельними листами
Залишити пляцок для просочування на 6-8 годин.
Смачний маковий пляцок з вафлями готовий, розрізаємо на порційні шматки та смакуємо з улюбленими напоями.
Інгредієнти
Яйця 5 шт.
Цукор 1 склянка
Сода 1 ч. л. без гірки
Амоній 1 ч. л. без гірки
Борошно 1 склянка (якщо яйця великі можна на 1-2 ст. л. більше)
Мак сухий 1 склянка
Горіхи 1 склянка
Родзинки 200 г.
Вафлі 4 листи
Помадка для вафель
Сметана 9 ст. л.
Цукор 9 ст. л.
Какао 9 ст. л.
Крем
Масло вершкове 400 г.
Варене згущене молоко 370 г.
Рецепт приготування маковий пляцок з вафлями
Яйця збити з цукром.
В 1 ст. л. сметани добавити соду, амоній, перемішати, вилити до збитих яєць.
Добавити борошно, і ще раз збити
Додаємо подрібнені ножем горіхи, сухий мак, промиті і добре просушені родзинки, і добре все перемішати ложкою.
Тісто по консистенції буде , як густа сметана
Форму для випічки застеліть пергаментом і змажте олією. Нагріти духовку до 180 градусів і поставити форму з тістом на 30-35 хвилин, випікати до готовності.
Для помадки в каструлю викласти сметану, цукор і какао, поставити на маленький вогонь і довести до кипіння, забрати з вогню і залишити, щоб вистигала.
помадка з какао
Для крему збити вершкове масло, продовжуючи збивати, добавити поступово згущене молоко.
Один лист вафель мазати помадкою і накрити другим листом. Аналогічно зробити з двома іншими листами.
Два листи вафель, змащених між собою помадкою покласти на низ. Помазати зверху масляним кремом, покласти маково-горіховий корж.
Помазати масляним кремом і накрити вафельними листами, змазаними між собою помадкою.
Помазати масляним кремом і накрити вафельними листами
Залишити пляцок для просочування на 6-8 годин.
Смачний маковий пляцок з вафлями готовий, розрізаємо на порційні шматки та смакуємо з улюбленими напоями.
Загрузка...
Пляцок маковий з вафлями
Reviewed by Unknown
on
квітня 04, 2018
Rating:
Немає коментарів: