Пляцок "Тріо"
Інгредієнти
Тісто
жовтки яєчні
4 шт.
цукор
1 склянка
маргарин
250 г.
сметана
3 ст.ложки
розпушувач тіста
1 ст.ложка
борошно
3,5 склянки
Начинки
мак
2 склянки
цукор
1 склянка
яйця курячі
1 шт.
вишня
1 л
яблука (кусочками)
1 л
сухарі
3 ст.ложки
Маса
яйця курячі
1 шт.
цукор
1 склянка
молоко
1 склянка
ванілін
масло вершкове
250 г.
Приготування
Для тіста:
Мякий маргарин зєднати із борошном і розпушувачем, додати жовтки злегка збиті з цукром і сметану. Замісити дуже мяке тісто і розділити на 6 частин: 3 великі і 3 маленькі (поставити до камери щоб затвердли). Великі частини тіста розтачати на бляшку, зробити бортики, зверху покласти начинку і затерти тістом з холодильника.2. Вишні (в мене консервовані) посипати сухарями.
3. Яблука теж консервовані. порізані кубиками, посипати сухарями чи манкою.
Пекти коржі при 180℃ до зарумянення. Охолоджені коржі перемастити масою
Для маси:
Яйце розтерти з цукром, додати ванілію і молоко, поставити на вогонь і варити до 7 хв., має вийти маса на подібна до рідкої згущенки.
Мяке маслом збити і цівкою доливати масу продовжуючи збивати.
Перемастити коржі масою (яблучний всередину) і дати настоятись, за бажанням полити шоколадною заливкою.
Смачного!
Загрузка...
Пляцок "Тріо"
Reviewed by Unknown
on
квітня 06, 2018
Rating:
Немає коментарів: