Пляцок "Тріо"

                                               Пляцок "Тріо"         
                                                                                 
Інгредієнти
Тісто
жовтки яєчні
4 шт.
цукор
1 склянка
маргарин
250 г.
сметана
3 ст.ложки
розпушувач тіста
1 ст.ложка
борошно
3,5 склянки
Начинки
мак
2 склянки
цукор
1 склянка
яйця курячі
1 шт.
вишня
1 л
яблука (кусочками)
1 л
сухарі
3 ст.ложки
Маса
яйця курячі
1 шт.
цукор
1 склянка
молоко
1 склянка
ванілін
масло вершкове
250 г.
Приготування

Для тіста:
Мякий маргарин зєднати із борошном і розпушувачем, додати жовтки злегка збиті з цукром і сметану. Замісити дуже мяке тісто і розділити на 6 частин: 3 великі і 3 маленькі (поставити до камери щоб затвердли). Великі частини тіста розтачати на бляшку, зробити бортики, зверху покласти начинку і затерти тістом з холодильника.2. Вишні (в мене консервовані) посипати сухарями.

3. Яблука теж консервовані. порізані кубиками, посипати сухарями чи манкою.
Пекти коржі при 180℃ до зарумянення. Охолоджені коржі перемастити масою
Для маси:
Яйце розтерти з цукром, додати ванілію і молоко, поставити на вогонь і варити до 7 хв., має вийти маса на подібна до рідкої згущенки. 
Мяке маслом збити і цівкою доливати масу продовжуючи збивати.
Перемастити коржі масою (яблучний всередину) і дати настоятись, за бажанням полити шоколадною заливкою.

Смачного!

Загрузка...
Пляцок "Тріо" Пляцок "Тріо" Reviewed by Unknown on квітня 06, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.