Італійський овочевий салат
Що треба:
- олія оливкова
- часник - 2 зубчики
- 10 помідорів чері
- 1 качан салату фризі
- 3-4 гілочки свіжої петрушки
- огірки - 2 шт .
- перець солодкий червоний - 1 шт .
- цукор
- яйце - 1 шт .
- цибулина - 1 шт .
- сіль, перець
- 100 г моцарели
- 250 г шпинату
- 1 ч. л .
- оцет бальзамічний - 1 ч. л .
- Для заправки :
- нарізаний зелений лук - 2 ст.л.
- крохмаль кукурудзяний - 1 ч.л.
- білий винний оцет - 50 мл
- готова зерниста гірчиця - 1 ст. л.
- рослинна олія - 250 мл
Рецепт
Салат з листя салата
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4порции
Що робити:
1. Шпинат і салат фризі ретельно вимити, обсушити. Листя шпинату зняти зі стебел, крупно нарвати. 2. Салат фризі крупно нарізати. Помідори черрі вимити, розрізати навпіл. Часник очистити і подрібнити. Моцарелу порізати кубиками. 3. Оливкова олія змішати з гірчицею. У велику салатницю покласти шпинат, салат фризі, черрі, моцарелу і часник. Полити заправкою, пере
Що треба:
- олія оливкова
- часник - 2 зубчики
- 10 помідорів чері
- 1 качан салату фризі
- 3-4 гілочки свіжої петрушки
- огірки - 2 шт .
- перець солодкий червоний - 1 шт .
- цукор
- яйце - 1 шт .
- цибулина - 1 шт .
- сіль, перець
- 100 г моцарели
- 250 г шпинату
- 1 ч. л .
- оцет бальзамічний - 1 ч. л .
- Для заправки :
- нарізаний зелений лук - 2 ст.л.
- крохмаль кукурудзяний - 1 ч.л.
- білий винний оцет - 50 мл
- готова зерниста гірчиця - 1 ст. л.
- рослинна олія - 250 мл
Рецепт
Салат з листя салата
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4порции
Що робити:
1. Шпинат і салат фризі ретельно вимити, обсушити. Листя шпинату зняти зі стебел, крупно нарвати. 2. Салат фризі крупно нарізати. Помідори черрі вимити, розрізати навпіл. Часник очистити і подрібнити. Моцарелу порізати кубиками. 3. Оливкова олія змішати з гірчицею. У велику салатницю покласти шпинат, салат фризі, черрі, моцарелу і часник. Полити заправкою, пере
Італійський овочевий салат
Reviewed by Unknown
on
серпня 21, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
серпня 21, 2017
Rating:

Немає коментарів: