Печінковий торт з курячої печінки
Рецепт з печінки і цибулі
Для початку використовуємо найпростіший рецепт з мінімумом інгредієнтів і тимчасових витрат. Однак прості з вигляду страви часто бувають найбільш смачними. Адже важливо правильне поєднання смаку, а значна кількість інгредієнтів не повинна «перетягувати ковдру на себе». Отже, щоб приготувати печінковий торт з курячої печінки, нам знадобляться такі продукти:
куряча печінка – 500 г;
молоко будь-якої жирності – 1 стакан;
цибулина велика – 3 штуки;
борошно пшеничне – 3 ст. ложки;
яйце – 2 шт.;
масло рослинне для обсмажування;
для соусу майонез – 100 г;
сіль і перець.
Спосіб приготування
Печінку промити, якщо знадобиться, очистити від залишків плівки. Потім будемо пропускати субпродукт через м’ясорубку, додавши до фаршу одну очищену цибулину.
Інші цибулинки наріжемо дрібними кубиками і обсмажимо на сковороді до рум’яної скоринки. Представлений рецепт печінкового торта (з печінки і цибулі) користується великим попитом у господинь, оскільки страва на виході має неймовірно ніжний смак в порівнянні з яловичим аналогом.
Далі в підготовлений печінковий фарш додаємо яйця, молоко і борошно. Це допоможе складнику майбутніх коржів не розпадатися на частинки при випіканні і в той же час бути ніжним. Солимо, за бажанням перчимо, вимішуємо інгредієнти віночком до однорідної маси. Тісто на печінкові коржі виходить рідкуватим, тому випікати на розігрітій і змащеній сковорідці кожну сторону необхідно недовго, приблизно стільки ж, що і млинці. Важливо: фарш заливають тільки на розпечену сковороду, інакше його неможливо буде перевернути. Після того як перший корж буде поміщений для прожарювання, газ можна трохи зменшити.
Формування готової страви
Коли всі коржі спечені, не чекаючи, поки вони охолонуть, починаємо формувати печінковий торт. Рецепт цей дуже простий, і впоратися з ним зможе навіть початківець і зовсім недосвідчена в кулінарному мистецтві господиня. Кожен корж викладаємо на плоске блюдо, змащуємо майонезом і покриваємо поверхню смаженою цибулею, поки не складемо один на одного всі випечені коржі. Залишилося нанести з цівок майонезу візерунки на верхівку страви і прикрасити за бажанням зеленню. Наш простий і смачний печінковий торт з курячої печінки готовий!
Для початку використовуємо найпростіший рецепт з мінімумом інгредієнтів і тимчасових витрат. Однак прості з вигляду страви часто бувають найбільш смачними. Адже важливо правильне поєднання смаку, а значна кількість інгредієнтів не повинна «перетягувати ковдру на себе». Отже, щоб приготувати печінковий торт з курячої печінки, нам знадобляться такі продукти:
куряча печінка – 500 г;
молоко будь-якої жирності – 1 стакан;
цибулина велика – 3 штуки;
борошно пшеничне – 3 ст. ложки;
яйце – 2 шт.;
масло рослинне для обсмажування;
для соусу майонез – 100 г;
сіль і перець.
Спосіб приготування
Печінку промити, якщо знадобиться, очистити від залишків плівки. Потім будемо пропускати субпродукт через м’ясорубку, додавши до фаршу одну очищену цибулину.
Інші цибулинки наріжемо дрібними кубиками і обсмажимо на сковороді до рум’яної скоринки. Представлений рецепт печінкового торта (з печінки і цибулі) користується великим попитом у господинь, оскільки страва на виході має неймовірно ніжний смак в порівнянні з яловичим аналогом.
Далі в підготовлений печінковий фарш додаємо яйця, молоко і борошно. Це допоможе складнику майбутніх коржів не розпадатися на частинки при випіканні і в той же час бути ніжним. Солимо, за бажанням перчимо, вимішуємо інгредієнти віночком до однорідної маси. Тісто на печінкові коржі виходить рідкуватим, тому випікати на розігрітій і змащеній сковорідці кожну сторону необхідно недовго, приблизно стільки ж, що і млинці. Важливо: фарш заливають тільки на розпечену сковороду, інакше його неможливо буде перевернути. Після того як перший корж буде поміщений для прожарювання, газ можна трохи зменшити.
Формування готової страви
Коли всі коржі спечені, не чекаючи, поки вони охолонуть, починаємо формувати печінковий торт. Рецепт цей дуже простий, і впоратися з ним зможе навіть початківець і зовсім недосвідчена в кулінарному мистецтві господиня. Кожен корж викладаємо на плоске блюдо, змащуємо майонезом і покриваємо поверхню смаженою цибулею, поки не складемо один на одного всі випечені коржі. Залишилося нанести з цівок майонезу візерунки на верхівку страви і прикрасити за бажанням зеленню. Наш простий і смачний печінковий торт з курячої печінки готовий!
Печінковий торт з курячої печінки
Reviewed by Unknown
on
вересня 23, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
вересня 23, 2017
Rating:

Немає коментарів: