Шарлотка з яблуками
Інгредієнти 1 кгЯблука, кисло-солодкі 8 штЯйця 2 склянкиЦукор 2 грВанілін 2 склянкиБорошно 1 ч.л.Рослинна олія
Спосіб приготування пирога – шарлотка з яблуками Щоб приготувти пиріг шарлотка з яблуками, знадобиться форма для випічки і кузонний міксер.
Інгредієнти для шарлотки Спочатку приготуємо тісто
. Яйця розбити в глибокий посуд, простежити, щоб не потрапили частки шкаралупи. Додати цукор і ванілін – шарлотка з яблуками повинна бути досить солодка. Змішати яйця і цукор Збити суміш міксером. Збивати довго, поки не вийде густа і щільна піна, майже білого кольору. Цукор повинен повністю розчинитися. Збити суміш міксером Додати просіяне борошно.
Міксером перемішати все, до отримання однорідної маси. Додати просіяне борошно Яблука почистити від шкірки та серединок. Порізати на тонкі часточки. Очистити і нарізати яблука Форму змастити олією, всипати в неї трохи борошна і похитуючи формою з боку в бік, розподілити борошно по дну і стінкам. Залишки борошна витрусити з форми. Форму змастити олією, всипати в неї трохи борошна Половину яблук розкласти на дно форми в один шар. Розподілити по всій площі. Відразу ж залити яблука рідким тістом. Половину яблук розкласти на дно форми Зверху на тісто викласти другу половину яблук.
Щоб шарлотка була гарною, можна викласти красиво і фігурно. Можна навіть викласти якесь слово. Шарлотка від цього тільки виграє, навіть смачніше стане. Зверху на тісто викласти другу половину яблук і знову залити тістом Поверх тісту розкласти залишки яблук Поставити форму з тістом в нагріту до 180 градусів духовку. Випікати поки шарлотка добре не підрум’яниться. Зазвичай шарлотка випікається близько години-півтори.
Шарлотка спеклася і підрум’янилася Після випікання форму витягнути з духовки. Шарлотка повинна трохи охолонути. Шарлотка розрізається на шматки звичайним ножем. Після випікання форму витягти з духовки Шарлотка напродуч смачна з теплим молоком або з вишневим компотом. Шарлотка з яблуками гарно виглядаж, якщо посипати її цукровою пудрою Шарлотка з яблуками посипана цукровою пудрою
Спосіб приготування пирога – шарлотка з яблуками Щоб приготувти пиріг шарлотка з яблуками, знадобиться форма для випічки і кузонний міксер.
Інгредієнти для шарлотки Спочатку приготуємо тісто
. Яйця розбити в глибокий посуд, простежити, щоб не потрапили частки шкаралупи. Додати цукор і ванілін – шарлотка з яблуками повинна бути досить солодка. Змішати яйця і цукор Збити суміш міксером. Збивати довго, поки не вийде густа і щільна піна, майже білого кольору. Цукор повинен повністю розчинитися. Збити суміш міксером Додати просіяне борошно.
Міксером перемішати все, до отримання однорідної маси. Додати просіяне борошно Яблука почистити від шкірки та серединок. Порізати на тонкі часточки. Очистити і нарізати яблука Форму змастити олією, всипати в неї трохи борошна і похитуючи формою з боку в бік, розподілити борошно по дну і стінкам. Залишки борошна витрусити з форми. Форму змастити олією, всипати в неї трохи борошна Половину яблук розкласти на дно форми в один шар. Розподілити по всій площі. Відразу ж залити яблука рідким тістом. Половину яблук розкласти на дно форми Зверху на тісто викласти другу половину яблук.
Щоб шарлотка була гарною, можна викласти красиво і фігурно. Можна навіть викласти якесь слово. Шарлотка від цього тільки виграє, навіть смачніше стане. Зверху на тісто викласти другу половину яблук і знову залити тістом Поверх тісту розкласти залишки яблук Поставити форму з тістом в нагріту до 180 градусів духовку. Випікати поки шарлотка добре не підрум’яниться. Зазвичай шарлотка випікається близько години-півтори.
Шарлотка спеклася і підрум’янилася Після випікання форму витягнути з духовки. Шарлотка повинна трохи охолонути. Шарлотка розрізається на шматки звичайним ножем. Після випікання форму витягти з духовки Шарлотка напродуч смачна з теплим молоком або з вишневим компотом. Шарлотка з яблуками гарно виглядаж, якщо посипати її цукровою пудрою Шарлотка з яблуками посипана цукровою пудрою
Шарлотка з яблук
Reviewed by Unknown
on
вересня 25, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
вересня 25, 2017
Rating:


Немає коментарів: