Рулети з курячого філе
Інгредієнти:
Куряче філе - 500-600 г (три грудинки).
Сир голандський - 80 г
Ковбаса мортаделла - 80 г
Біле сухе вино - 100 г
Орігано, розмарин.
Сіль, перець до смаку.
Оливкова олія для смаження.
Приготування:
Грудинку розрізати навпіл
Злегка відбити, посолити, поперчити до смаку.
Шматок курячого філе з голандським сиром та мортаделою.
Закрутити в рулет і зафіксувати зубочисткою або ниткою.
В окремій посудині змішати орігано і розмарин.
Обвалюємо рулети в спеціях.
.
В розігірту сковорідку налити невелику кількість оливкової олії, потім викласти рулети і на середньому вогні обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.
Додаємо білого сухого вина в сковорідці
Накрити кришкою і протушити 5-7 хв. щоб частково випарувалось вино і соус трошки загус. Рулети з курячого філе готові.При подачі посипати зеленню
Рулети з курячого філе
Reviewed by Unknown
on
вересня 15, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
вересня 15, 2017
Rating:


Немає коментарів: