Печиво з яблуками та корицею
Інгредієнти для яблучного печива з корицею і цукром
Для рецепту приготування печива з часточками яблук в кориці і цукрі мені знадобилося:
вершкове масло — 200 грам
цукор — трохи більше пів склянки
яйце — 2 шт.
борошно — 4 склянки
сіль — 0.5 ч. л.
розпушувач — 1 ч. л. з гіркою
яблука — 2 штуки
Для посипання: 2 ст. л. цукру, 0.5 ч. л. кориці
Рецепт пісочного печива з яблуками в кориці з цукром
Вершкове масло дістала з холодильника заздалегідь, щоб воно стало м’яким. Висипала до масла цукор і розтерла виделкою, можна перемішати міксером.
Вбила в масло два яйця, міксером перемішала масу.
Всыпала борошно з розпушувачем. Раджу підсипати борошно потихеньку, не всю відразу, поки тісто не збереться в кулю і перестане липнути до рук.
Ось таке вийде тісто, м’яке і еластичне, обожнюю пісочне тісто, масло робить його дуже приємною в роботі. Поставила тісто в холодильник на той час поки займалася яблуками.
Яблука почистила, вирізала насіння і порізала на шматочки. Кожне яблуко на 4 частини і потім кожну частину на 3 часточки.
Розкатала тісто товщиною пів сантиметра приблизно, можна і товстіший. Вирізаю формочкою заготовки для печива, можна його зробити круглим, тоді підійде звичайний стакан для рівних кіл, я вирішила вирізати ось такі квіточки.
Перемішала корицю з цукром і обмакнула в цю суміш одну сторону печива, злегка придавила. Поклала на край часточку яблука.
Край загнула.
Виклала печиво на деко, поставила його в заздалегідь розігріту духовку і випікала при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин.
Ось таке виходить чудове печиво з яблуками в кориці з цукром. Готуйте, не пошкодуєте.
Для рецепту приготування печива з часточками яблук в кориці і цукрі мені знадобилося:
вершкове масло — 200 грам
цукор — трохи більше пів склянки
яйце — 2 шт.
борошно — 4 склянки
сіль — 0.5 ч. л.
розпушувач — 1 ч. л. з гіркою
яблука — 2 штуки
Для посипання: 2 ст. л. цукру, 0.5 ч. л. кориці
Рецепт пісочного печива з яблуками в кориці з цукром
Вершкове масло дістала з холодильника заздалегідь, щоб воно стало м’яким. Висипала до масла цукор і розтерла виделкою, можна перемішати міксером.
Вбила в масло два яйця, міксером перемішала масу.
Всыпала борошно з розпушувачем. Раджу підсипати борошно потихеньку, не всю відразу, поки тісто не збереться в кулю і перестане липнути до рук.
Ось таке вийде тісто, м’яке і еластичне, обожнюю пісочне тісто, масло робить його дуже приємною в роботі. Поставила тісто в холодильник на той час поки займалася яблуками.
Яблука почистила, вирізала насіння і порізала на шматочки. Кожне яблуко на 4 частини і потім кожну частину на 3 часточки.
Розкатала тісто товщиною пів сантиметра приблизно, можна і товстіший. Вирізаю формочкою заготовки для печива, можна його зробити круглим, тоді підійде звичайний стакан для рівних кіл, я вирішила вирізати ось такі квіточки.
Перемішала корицю з цукром і обмакнула в цю суміш одну сторону печива, злегка придавила. Поклала на край часточку яблука.
Край загнула.
Виклала печиво на деко, поставила його в заздалегідь розігріту духовку і випікала при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин.
Ось таке виходить чудове печиво з яблуками в кориці з цукром. Готуйте, не пошкодуєте.
Печиво з яблуками та корицею
Reviewed by Unknown
on
жовтня 24, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
жовтня 24, 2017
Rating:


Немає коментарів: