Печиво з яблуками та корицею

              Печиво з яблуками та корицею


Інгредієнти для яблучного печива з корицею і цукром

Для рецепту приготування печива з часточками яблук в кориці і цукрі мені знадобилося:

вершкове масло — 200 грам
цукор — трохи більше пів склянки
яйце — 2 шт.
борошно — 4 склянки
сіль — 0.5 ч. л.
розпушувач — 1 ч. л. з гіркою
яблука — 2 штуки

Для посипання: 2 ст. л. цукру, 0.5 ч. л. кориці


Рецепт пісочного печива з яблуками в кориці з цукром

Вершкове масло дістала з холодильника заздалегідь, щоб воно стало м’яким. Висипала до масла цукор і розтерла виделкою, можна перемішати міксером.


Вбила в масло два яйця, міксером перемішала масу.


Всыпала борошно з розпушувачем. Раджу підсипати борошно потихеньку, не всю відразу, поки тісто не збереться в кулю і перестане липнути до рук.



Ось таке вийде тісто, м’яке і еластичне, обожнюю пісочне тісто, масло робить його дуже приємною в роботі. Поставила тісто в холодильник на той час поки займалася яблуками.


Яблука почистила, вирізала насіння і порізала на шматочки. Кожне яблуко на 4 частини і потім кожну частину на 3 часточки.


Розкатала тісто товщиною пів сантиметра приблизно, можна і товстіший. Вирізаю формочкою заготовки для печива, можна його зробити круглим, тоді підійде звичайний стакан для рівних кіл, я вирішила вирізати ось такі квіточки.


Перемішала корицю з цукром і обмакнула в цю суміш одну сторону печива, злегка придавила. Поклала на край часточку яблука.


Край загнула.


Виклала печиво на деко, поставила його в заздалегідь розігріту духовку і випікала при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин.


Ось таке виходить чудове печиво з яблуками в кориці з цукром. Готуйте, не пошкодуєте.

Печиво з яблуками та корицею Печиво з яблуками та корицею Reviewed by Unknown on жовтня 24, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.