торт рушта

Торт "Рушта".


Для тіста  нам знадобиться:

125 грам маргарину,
1 стакан сахара,
3 яйця,
1 ч.л. разрыхлителя,
1 ч.л. соди розведеною в 4 ст. л. сметани,
какао 3 ст.л.
муки скільки візьме тісто, приблизно грам 600
крем:
500 гр. сметани,
1 склянка цукрової пудри,
1 лимон.

Начинка:
вишні консервовані або з варення, можна ківі.

помадка:
3 ст.л. молока,
4 ст.л. какао,
4 ст. л. сахара
 50 грам масла вершкового. 

З цього складу (крім какао) потрібно замісити тісто (воно виходить пісочним). Тісто розділити на 5 рівних частин. До двох частинах додати какао. Розкачати коржі. У шоколадних пробкою від шампанського або від напоїв вирізати дірочки, типу стільники. На деко такі коржі викладати намотаних на качалку, а то вони можуть рватися. Перед тим, як білі коржі ставити в духовку, їх потрібно проткнути виделкою в декількох місцях. Випікати при температурі 180 градусів хвилин 5-7. Коли вийняли коржі з духовки, то потрібно відразу їх обрізати, що б торт вийшов рівним і красивим.
Поки коржі печуться збити сметану з цукром. Підготувати вишні, якщо є косточкі- вийняти і відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Тепер приступимо до складання торта. На блюдо викладати в такому порядку: білий корж + крем, чорний корж, в дірочки якого вставляти вишні або ківі + крем, білий корж і т.д ...... Зверху залийте шоколадною помадкою і прикрасьте на свій розсуд. Торт повинен стояти хоча б годин 12, що б просочився.
Я зверху на торт виклала спечений із залишків тіста (від дірочок) печенюшки у вигляді квіточок (вирізала формочкою) і обмазала їх розтопленим шоколадом. Крем робила сметанний, але збитий зі згущеним молоком і 50 грамаммі сахпудри. Він на верхньому коржі вийшов як глянсовий і мені було його шкода заливати помадкою шоколадної.


торт рушта торт рушта Reviewed by Unknown on жовтня 03, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.