ОЛАДКИ З КАБАЧКІВ

                  ОЛАДКИ З КАБАЧКІВ
Інградієнти
кабачки – 2 великих; яйця – 2 шт .; мука – 5 ст.л .; зелень – кріп, петрушка; сіль і перець, рослинна олія. Приготування: Зелень промити, обсушити і нарубати дрібно. Кабачки натріть дрібно на тертці, при необхідності злийте сік. Змішайте масу із зеленню, яйцями, додайте борошно. Робіть це поступово, стежте, як гусне маса. Може знадобитися трохи більше борошна, це залежить від консистенції. Потім посоліть і поперчіть масу, відразу приступайте до смаження. Обсмажуйте кабачкові оладки по 2 хвилинки з кожного боку. Потім зменшіть вогонь і потримайте 4 хвилини під кришкою. Подавати блюдо слід зі сметаною. Це доречно при будь-якому складі інгредієнтів.

ОЛАДКИ З КАБАЧКІВ ОЛАДКИ З КАБАЧКІВ Reviewed by Unknown on жовтня 03, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.