Торт з чорносливом і горіхами

         Торт з чорносливом і горіхами 

Пісочний торт з чорносливом і горіхами
 Вельми оригінальний рецепт. Такий торт збирається з пісочного кульок, всередину яких кладеться чорнослив, фарширований волоським горіхом.
 Інгредієнти:
 Борошно - 4 стакана- Маргарин - 300 грам- Яйця - 3 штукі- Цукор - 1 стакан- Сода харчова - 1 чайна ложка. Для начинки: Чорнослив - 30 штук- Волоські горіхи - 30 половинок ядерець. Для крему: Сметана - 1 літр- Цукор - 2 склянки
. Приготування
: Спочатку готуємо начинку, поділивши навпіл ядерця волоських горіхів і замочивши хвилин на десять чорнослив. Чорнослив промиваємо і даємо йому обсохнути, після чого фаршируємо горішками: в кожну ягоду вставляємо половинку волоського горіха. Тепер можна приступати до приготування тіста. Маргарин розтираємо з цукром, додаємо яйця і збиваємо до пишноти. Кладемо погашену в оцті або лимонній кислоті соду і перемішуємо. А потім додаємо просіяне борошно і замішуємо еластичне пісочне тісто. Кількість борошна регулюємо по ходу замісу: її може знадобитися і трохи менше, і трохи більше чотирьох склянок. Ділимо тісто на тридцять однакових шматочків і скочується з них кульки. У центр кожної кульки кладемо начинку - фарширований чорнослив (по одній ягідці). Застеляємо деко пекарської папером, розкладаємо на ньому кульки і випікаємо в попередньо розігрітій духовці при температурі 180-200 градусів. Поки наші фаршировані колобки остигають, сметану збиваємо з цукром до пишноти. Охолоджені пісочні кульки занурюємо в сметанний крем і укладаємо на блюдо гіркою. Зверху все заливаємо рештою сметанним кремом, посипаємо подрібненими горіхами і прикрашаємо чорносливом і (або) розтопленим шоколадом.
Торт з чорносливом і горіхами Торт з чорносливом і горіхами Reviewed by Unknown on жовтня 06, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.