Тонкощі і рецепти приготування м'ясного рулету з свинини

Тонкощі і рецепти приготування м'ясного рулету з свинини



500 г свинини 100 г сушених яблук 50 г сушеної журавлини 50 г цукру 30 г яблучного оцту 1 ч.л. тертого імбиру 1/2 ч.л. меленого чорного перцю 1/2 ч.л. насіння гірчиці сіль
      Свинину за півгодини до приготування прибрати в морозильник. У каструлі довести до кипіння воду, додавши цукор і оцет, викласти яблука з журавлиною, прокип'ятити до розм'якшення, злити воду, але не викидати її, дати обсохнути фруктів. Рідину вилити в сотейник і до збільшення в об'ємі вдвічі прокип'ятити. У комбайні подрібнити журавлину і яблука до пасти. Шматок м'яса розрізати вздовж на пластики, відбити, натерти перцем і сіллю, спеціями, гірчицею і імбиром. Рулет викласти на начинку-пасту, розрівняти, згорнути м'ясо в рулет, скріпити ниткою, полити соусом від фруктів, обгорнути фольгою, поставити в розігріту духовку і смажити до готовності, за 5-7 хв до закінчення смаження зняти фольгу, щоб свинячий рулет з яблуками і журавлиною підрум'янився.

Тонкощі і рецепти приготування м'ясного рулету з свинини Тонкощі і рецепти приготування м'ясного рулету з свинини Reviewed by Unknown on жовтня 07, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.