Ліниві голубці: простий рецепт улюбленої страви
Інгредієнти
: м'ясний фарш (будь-який) - 500 грамів рис - 150 грамів цибуля ріпчаста - 1 штука морква велика - 1 штука часник - 3-4 зубчики капустяне листя - 300 грамів яйця - 1 штука паста томатна - 2 столових ложки сметана - 2 столових ложки петрушка, кріп (дрібно нарізані) - 3 столових ложки сіль, мелений перець - за смаком олія соняшникова вода - 1 стакан
Спосіб приготування: Листя капусти відваріть в злегка підсоленій воді, а потім дрібно поріжте або прокрутити через м'ясорубку. Цибулю обсмажте на сковороді з додаванням соняшникової олії. Моркву натріть на крупній тертці і відправте до вже підготовленим інгредієнтів. Потім з'єднайте фарш, капусту, рис, половину смаженої цибулі з морквою, додайте яйце і ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси, не забудьте поперчити і посолити. З отриманого «м'ясного тіста сформуйте невеликі кульки, обваляйте кожен з них в борошні й обсмажте на сковороді в соняшниковій олії. Слідкуйте за тим, щоб вони не пригорали, а тільки злегка золотились. Обсмажені м'ясні кульки викладіть в каструлю, а зверху розподіліть залишився цибулю з морквою. В окремій ємності приготуйте соус: змішайте сметану і томатну пасту, перемішайте, а потім додайте 250 грамів води. Обов'язково зніміть пробу, посоліть і надайте необхідну гостроту, додавши мелений перець. Отриманим соусом залийте голубці і поставте їх на середній вогонь. Час приготування страви складе 35-40 хвилин. При подачі до столу кожну порцію посипати зеленню петрушки і кропу. Окремо можна запропонувати сметану, яка дуже добре поєднується з цією стравою. Ліниві голубці, приготовані за цим рецептом, припадуть до смаку не тільки будь-якої господині, яка оцінить легкість і швидкість процесу, але й іншим членам сім'ї.
: м'ясний фарш (будь-який) - 500 грамів рис - 150 грамів цибуля ріпчаста - 1 штука морква велика - 1 штука часник - 3-4 зубчики капустяне листя - 300 грамів яйця - 1 штука паста томатна - 2 столових ложки сметана - 2 столових ложки петрушка, кріп (дрібно нарізані) - 3 столових ложки сіль, мелений перець - за смаком олія соняшникова вода - 1 стакан
Спосіб приготування: Листя капусти відваріть в злегка підсоленій воді, а потім дрібно поріжте або прокрутити через м'ясорубку. Цибулю обсмажте на сковороді з додаванням соняшникової олії. Моркву натріть на крупній тертці і відправте до вже підготовленим інгредієнтів. Потім з'єднайте фарш, капусту, рис, половину смаженої цибулі з морквою, додайте яйце і ретельно перемішайте всі інгредієнти до отримання однорідної маси, не забудьте поперчити і посолити. З отриманого «м'ясного тіста сформуйте невеликі кульки, обваляйте кожен з них в борошні й обсмажте на сковороді в соняшниковій олії. Слідкуйте за тим, щоб вони не пригорали, а тільки злегка золотились. Обсмажені м'ясні кульки викладіть в каструлю, а зверху розподіліть залишився цибулю з морквою. В окремій ємності приготуйте соус: змішайте сметану і томатну пасту, перемішайте, а потім додайте 250 грамів води. Обов'язково зніміть пробу, посоліть і надайте необхідну гостроту, додавши мелений перець. Отриманим соусом залийте голубці і поставте їх на середній вогонь. Час приготування страви складе 35-40 хвилин. При подачі до столу кожну порцію посипати зеленню петрушки і кропу. Окремо можна запропонувати сметану, яка дуже добре поєднується з цією стравою. Ліниві голубці, приготовані за цим рецептом, припадуть до смаку не тільки будь-якої господині, яка оцінить легкість і швидкість процесу, але й іншим членам сім'ї.
Ліниві голубці: простий рецепт улюбленої страви
Reviewed by Unknown
on
жовтня 07, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
жовтня 07, 2017
Rating:

Немає коментарів: