Аджика з слив на зиму
Інградієнти:
Сливи — 2 кілограма;
Часник — 200 грам;
Цукор — 200 грам;
Перець чилі — 3-4 штуки;
Томатна паста — 2 ст. ложки;
Сіль — 2 ст. ложки.
Кількість порцій: 6-7
Як приготувати аджику из слив на зиму
1. Сливи добре миємо, видаляємо всі кісточки і гілочки. Часник чистимо і ділимо на зубчики. З перцю, якщо не хочете занадто гостру аджику, видаліть біле насіння.
Аджика из слив на зиму
2. Подрібнимо в м’ясорубці або блендері часник, сливи і перець. Ретельно змішаємо.
Як приготувати аджику зі слив на зиму
3. Тепер додамо цукор, сіль, томатну пасту. Перемішаємо, і ставимо на повільний вогонь. Доводимо до кипіння, тримаємо 20 хвилин, постійно помішуючи.
Рецепт смачної домашньої аджики із сливи
4. Перекладаємо в заздалегідь підготовлені баночки, і закручуємо на зиму. До повного остигання зберігаємо в перевернутому вигляді в ковдрі.
аджика з слив венгерских зберігаємо в холодильнику.
ус
Аджика з слив на зиму
Reviewed by Unknown
on
жовтня 07, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
жовтня 07, 2017
Rating:

Немає коментарів: