Аджика з слив на зиму

Аджика з слив на зиму


Інградієнти:

Сливи — 2 кілограма;
Часник — 200 грам;
Цукор — 200 грам;
Перець чилі — 3-4 штуки;
Томатна паста — 2 ст. ложки;
Сіль — 2 ст. ложки.
Кількість порцій: 6-7




Як приготувати аджику из слив на зиму

1. Сливи добре миємо, видаляємо всі кісточки і гілочки. Часник чистимо і ділимо на зубчики. З перцю, якщо не хочете занадто гостру аджику, видаліть біле насіння.

Аджика из слив на зиму

2. Подрібнимо в м’ясорубці або блендері часник, сливи і перець. Ретельно змішаємо.

Як приготувати аджику зі слив на зиму

3. Тепер додамо цукор, сіль, томатну пасту. Перемішаємо, і ставимо на повільний вогонь. Доводимо до кипіння, тримаємо 20 хвилин, постійно помішуючи.

Рецепт смачної домашньої аджики із сливи

4. Перекладаємо в заздалегідь підготовлені баночки, і закручуємо на зиму. До повного остигання зберігаємо в перевернутому вигляді в ковдрі.

аджика з слив венгерских зберігаємо в холодильнику.
ус



Аджика з слив на зиму Аджика з слив на зиму Reviewed by Unknown on жовтня 07, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.