Деруни з грибами
Інгредієнти: 1 кг картоплі, 300 г печериць, 300 м’яса (свинини або курятини), 1 яйце, 300 мл сметани, 2 цибулини, 2 столові ложки борошна, сіль, перець.
Рецепт: М’ясо порізати маленькими шматочками і обсмажити на олії. Додати порізані соломкою печериці, смажити до випарування рідини. Тоді додати дрібно посічену цибулю. Обсмажити все до золотистого кольору. Посолити, поперчити. Картоплю натерти на дрібній тертці, додати яйце, борошно, сіль і перець. Добре вимішати і підсмажити маленькі дерунчики. У горщики шарами викладати деруни і м’ясно-грибну засмажку. Кожен шар змащувати сметаною. Закрити кришечками і поставити в розігріту духовку на хвилин 30. Подавати зі сметаною або квашеними овочами.
Рецепт: М’ясо порізати маленькими шматочками і обсмажити на олії. Додати порізані соломкою печериці, смажити до випарування рідини. Тоді додати дрібно посічену цибулю. Обсмажити все до золотистого кольору. Посолити, поперчити. Картоплю натерти на дрібній тертці, додати яйце, борошно, сіль і перець. Добре вимішати і підсмажити маленькі дерунчики. У горщики шарами викладати деруни і м’ясно-грибну засмажку. Кожен шар змащувати сметаною. Закрити кришечками і поставити в розігріту духовку на хвилин 30. Подавати зі сметаною або квашеними овочами.
1. Деруни з грибами
Reviewed by Unknown
on
лютого 25, 2018
Rating:
Reviewed by Unknown
on
лютого 25, 2018
Rating:

Немає коментарів: