Запечена риба
Біла риба з сиром і помідорами
Інгредієнти:
філе білої риби - 2 шт.
сіль, чорний перець - за смаком
помідори - 3 шт.
сметана 20-25% - 5 ст. л.
гірчиця - 2 ч. л.
твердий сир - 100 г.
Приготування:
Розморозити в холодильнику філе, нарізати великими шматками.
Викладасти у форму для запікання, посипати сіллю і чорним меленим перцем.
Помідори помити, вирізати плодоніжку і нарізати кільцями. Викласти на рибне філе.
Сметану з'єднатио з гірчицею. Додати сюди натертий на крупній тертці сир. Змастити цією масою тріску з помідорами.
Запікати рибу 25 хвилин, поки сир повністю не розплавиться, і не вийде скоринка.
Страву можна подавати і без гарніру, зі смачним хлібом і улюбленої зеленню.
Інгредієнти:
філе білої риби - 2 шт.
сіль, чорний перець - за смаком
помідори - 3 шт.
сметана 20-25% - 5 ст. л.
гірчиця - 2 ч. л.
твердий сир - 100 г.
Приготування:
Розморозити в холодильнику філе, нарізати великими шматками.
Викладасти у форму для запікання, посипати сіллю і чорним меленим перцем.
Помідори помити, вирізати плодоніжку і нарізати кільцями. Викласти на рибне філе.
Сметану з'єднатио з гірчицею. Додати сюди натертий на крупній тертці сир. Змастити цією масою тріску з помідорами.
Запікати рибу 25 хвилин, поки сир повністю не розплавиться, і не вийде скоринка.
Страву можна подавати і без гарніру, зі смачним хлібом і улюбленої зеленню.
Запечена риба
Reviewed by Unknown
on
лютого 25, 2018
Rating:
Reviewed by Unknown
on
лютого 25, 2018
Rating:

Немає коментарів: