Запечена риба

                       Запечена риба



Біла риба з сиром і помідорами

Інгредієнти:

філе білої риби - 2 шт.

сіль, чорний перець - за смаком

помідори - 3 шт.

сметана 20-25% - 5 ст. л.

гірчиця - 2 ч. л.

твердий сир - 100 г.

Приготування:

Розморозити в холодильнику філе, нарізати великими шматками.

Викладасти у форму для запікання, посипати сіллю і чорним меленим перцем.

Помідори помити, вирізати плодоніжку і нарізати кільцями. Викласти на рибне філе.

Сметану з'єднатио з гірчицею. Додати сюди натертий на крупній тертці сир. Змастити цією масою тріску з помідорами.

Запікати рибу 25 хвилин, поки сир повністю не розплавиться, і не вийде скоринка.

Страву можна подавати і без гарніру, зі смачним хлібом і улюбленої зеленню.
Запечена риба Запечена риба Reviewed by Unknown on лютого 25, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.