Пісний пиріг з капусти

       
        

Рецепт приготування пісного капустяного пирога


Щоб у нас вийшов смачний капустяний пиріг, беремо наступні інгредієнти:
Для тесту:
  • 1 ¼ склянки цільнозерновий борошна
  • 1 щіпка солі
  • ½ склянки маргарину
  • 3 - 4 столові ложки крижаної води.
Для начинки:
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 невеликий качан капусти
  • 4 зубчики часнику
  • 2 - 4 чайні ложки базиліка, чебрецю або орегано
  • 3 столові ложки білого винного оцту
  • 1 ½ чайні ложки солі
  • Мелений чорний перець за смаком
  • Оливкова олія
  • ¼ склянки панірувальних сухарів.
Спосіб приготування:

Починаючи готувати бездріжджовий пісний пиріг, замісити тісто. Просіваємо борошно і змішуємо її з сіллю в глибокій мисці. Додаємо охолоджене маргарин, нарізаний невеликими шматочками. Далі вливаємо крижану воду. Перемішуємо виделкою, і замішуємо бездріжджове тісто для пісного пирога.

Отримане тісто скачуємо в кулю, загортаємо в пергаментний папір і відправляємо в холодильник мінімум на 30 хвилин.
Розігріваємо духовку до 220 градусів за Цельсієм. Далі починаємо готувати начинку для пісного пирога.
У великій жаровні нагріваємо оливкова олія. Додаємо подрібнений ріпчаста цибуля і обсмажуємо 2 хвилини. Додаємо подрібнений часник, і смажимо ще 1 хвилину. Далі кладемо подрібнену капусту. Готуємо протягом 10 - 15 хвилин.
Після того, як капуста пом'якшиться, додаємо зелень, білий винний оцет, сіль і перець, і трави. Продовжуємо приготування начинки для пісного пирога ще 15 - 20 хвилин.
В цей час ділимо тісто навпіл і розгортаємо його на посипаній борошном поверхні.
На одну частину тіста викладаємо начинку. Посипаємо панірувальними сухарями. Накриваємо другою частиною тіста. І защипуємо пісний пиріг з капустою.
Випікаємо пісний пиріг в духовці протягом 30 - 40 хвилин.
Взагалі, рецепти пісних пирогів можуть містити не тільки капустяну начинку. Точно так же ви можете приготувати, наприклад, пісний морквяний пиріг або картопляний пиріг. 
Пісний пиріг з капусти Пісний пиріг з капусти Reviewed by Unknown on лютого 26, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.