Курячі шлунки з овочами
Потрібно:
- Шлунки курячі600 г
- Перець болгарський(різних кольорів)3-4 шт.
- Помідори4-5 шт.
- Цибуля2 шт
- Морква1 шт.
- Зелений горошок(морожен.)200 г
- Вино сухе біле60 мл
- Сода харчова1 ст. л.
- Масло вершкове50 г
- Олія соняшникова1-2 ст.л.
- Сіль,перецьза смаком

Курячі шлунки помити та порізати на 3-4 частини.

Додати до шлуночків 1 ст.л. харчової соди та перемішати. Залишити на 15 хвилин.

Підготувати овочі.
Цибулю та моркву крупно порізати.
Цибулю та моркву крупно порізати.

Шлуночки ще раз перемішати та залити холодною водою.
Поставити на вогонь та довести до кипіння.
Як тільки почне підніматися піна,вимкнути вогонь та викинути курячі шлунки на сито.
Поставити на вогонь та довести до кипіння.
Як тільки почне підніматися піна,вимкнути вогонь та викинути курячі шлунки на сито.

Добре промити шлунки під холодною проточною водою.

В каструлю мультиварки влити олію та смажити курячі шлунки 5 хвилин помішуючи при відкритій кришці мультиварки на програмі "жарка" овочі".

Як шлуночки злегка підсмажаться,влити сухе біле вино та дати випаруватися.
Також вино повністю погасить соду,якщо вона залишилась на курячих шлунках.
Також вино повністю погасить соду,якщо вона залишилась на курячих шлунках.

Додати до шлунків цибулю,моркву та кусок вершкового масла. Перемішати.
Смажити 5 хвилин.
Смажити 5 хвилин.

Додати в каструлю мультиварки зелений горошок. Перемішати.

Крупно порізати болгарський перець. Перемішати.
В кінці додати порізані помідори, вершкове масло, сіль та перець. Закрити кришку мультиварки та готувати ще 10 хвилин.

Дуже смачна і соковита страва з приємним вершковим смаком.
Курячі шлунки виходять м'якими, ніжними та соковитими завдяки овочам.
Таким ж способом можна зробити м'якою саму жортстку печінку.
Смачного!
Курячі шлунки виходять м'якими, ніжними та соковитими завдяки овочам.
Таким ж способом можна зробити м'якою саму жортстку печінку.
Смачного!
Курячі шлунки з овочами
Reviewed by Unknown
on
лютого 26, 2018
Rating:
Reviewed by Unknown
on
лютого 26, 2018
Rating:

Немає коментарів: