Як приготувати морквяний пиріг
Прогрійте духовку до 180 градусів. Далі почистіть моркву і натріть її дрібно.
Інгредієнти:
морквина – півкіло;
цукор – близько 100 г;
яйця – 4 шт.;
рослинне масло — 50 г;
розпушувач – 2 пакети (20 г);
борошно – 160 г;
кориця — 0,5 ч. л.;
сіль — 2 щіпки.
Для глазурі:
лимонний сік – близько 40 мл;
цукрова пудра – до 100 г.
морквина – півкіло;
цукор – близько 100 г;
яйця – 4 шт.;
рослинне масло — 50 г;
розпушувач – 2 пакети (20 г);
борошно – 160 г;
кориця — 0,5 ч. л.;
сіль — 2 щіпки.
Для глазурі:
лимонний сік – близько 40 мл;
цукрова пудра – до 100 г.
Готуємо морквяний пиріг.
Прогрійте духовку до 180 градусів. Далі почистіть моркву і натріть її дрібно.
Тепер просіяти сухі інгредієнти, тобто борошно, цукор, а також сіль, розпушувач і корицю.
Візьміть іншу миску і збийте там яйця
Змішайте натерту моркву з яйцями і додайте рослинне масло. Намагайтеся використовувати масло, яке не має запаху, щоб запах овочу не перебили інші аромати. Наприклад, підійде олія рафінована.
Далі з'єднайте рідкі з сухими інгредієнтами: морквяну масу з борошняною. Перемішайте.
Змастіть форму маслом (можна також покласти туди пекарський папір) і влийте тісто. Випікайте 50 хв.
Коли пиріг буде готовий, він повинен трохи охолонути.
Далі приготуйте глазур
Влийте сік лимона цукрову пудру, добре розмішайте. Але наливати сік треба поступово, тоді вийде маса, що нагадує сметану.
Полийте нею десерт. Цю глазур не обов'язково робити, але так пиріг буде смачніше.
Тепер прикрасьте (якщо хочете) десерт морквиною
Чудовий пиріг готовий і чекає, поки його з'їдять!
Як приготувати морквяний пиріг
Reviewed by Unknown
on
березня 02, 2018
Rating:
Reviewed by Unknown
on
березня 02, 2018
Rating:


Немає коментарів: