Котлети з квасолі

                     Котлети з квасолі

Пісні котлети з квасолі

Необхідні інгредієнти:
  • відварна або консервована квасоля – 800 р.;
  • цибуля-ріпка -2 шт;
  • 2 зубчики часнику;
  • борошно пшеничне – 2 стіл. л.;
  • крохмаль картопляний – 1 стіл. л.;
  • манка – 1 ложка;
  • ядро 4-5 штук волоських горіхів;
  • зелень кропу або петрушки, сіль, білий або чорний перець;
  • соняшникова або оливкова олія – 0,1 л.
Час приготування страви: 20-35 хвилин.
Калорійність: 149 ккал на 100 г продукту.
Процес приготування пісних котлет:
  1. Консервовану або відварену квасолю подрібнюємо до однорідної маси в блендері або розминаємо виделкою в мисці;
  2. Цибулю чистимо, ріжемо на кубики;
  3. Часник дрібно рубаємо;
  4. Горіхи змолоти до крихти;
  5. Вимиту зелень нарізати дрібно;
  6. Викласти всі підготовлені продукти в простору ємність, додати спеції і манку;
  7. Інтенсивно перемішати отриманий фарш до одноманітного стану;
  8. Можна дати йому постояти для набухання манки;
  9. В останню чергу ввести крохмаль і борошно, ще раз добре вимішати;
  10. Сформувати кульки, потім надати їм форму і обваляти їх у борошні;
  11. Смажити котлетки в розігрітому маслі з кожного боку до бажаного кольору.
Подавати на стіл краще зі свіжими овочами, відварним рисом або томатним соком.
Котлети з квасолі Котлети з квасолі Reviewed by Unknown on березня 03, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.