Котлети з квасолі
Пісні котлети з квасолі
Необхідні інгредієнти:
- відварна або консервована квасоля – 800 р.;
- цибуля-ріпка -2 шт;
- 2 зубчики часнику;
- борошно пшеничне – 2 стіл. л.;
- крохмаль картопляний – 1 стіл. л.;
- манка – 1 ложка;
- ядро 4-5 штук волоських горіхів;
- зелень кропу або петрушки, сіль, білий або чорний перець;
- соняшникова або оливкова олія – 0,1 л.
Час приготування страви: 20-35 хвилин.
Калорійність: 149 ккал на 100 г продукту.
Процес приготування пісних котлет:
- Консервовану або відварену квасолю подрібнюємо до однорідної маси в блендері або розминаємо виделкою в мисці;
- Цибулю чистимо, ріжемо на кубики;
- Часник дрібно рубаємо;
- Горіхи змолоти до крихти;
- Вимиту зелень нарізати дрібно;
- Викласти всі підготовлені продукти в простору ємність, додати спеції і манку;
- Інтенсивно перемішати отриманий фарш до одноманітного стану;
- Можна дати йому постояти для набухання манки;
- В останню чергу ввести крохмаль і борошно, ще раз добре вимішати;
- Сформувати кульки, потім надати їм форму і обваляти їх у борошні;
- Смажити котлетки в розігрітому маслі з кожного боку до бажаного кольору.
Подавати на стіл краще зі свіжими овочами, відварним рисом або томатним соком.
Котлети з квасолі
Reviewed by Unknown
on
березня 03, 2018
Rating:
Reviewed by Unknown
on
березня 03, 2018
Rating:

Немає коментарів: