Шарлотка з яблуками
Це простий і надійний рецепт. Цукор не буде впливати на структуру, тісто виходить щільним і злегка кислуватим, але це добре поєднується зі смаком яблук. Саме для цього рецепта ми рекомендуємо брати солодкі яблука.
Інгредієнти:
- 500 г яблук,
- 250 г борошна,
- 2 яйця,
- 100 г масла,
- 100 г цукру,
- 200 мл кислого молока або кефіру,
- ½ ч. ложки розпушувача або соди,
- сіль.

Приготування:
Збийте цукор з м’яким маслом, додайте по одному яйця, потім кефір, просіяне борошно, сіль і розпушувач. Змішайте масу з нарізаними яблуками. Форму змастіть вершковим маслом і присипте сухарями. Викладіть тісто, розрівняйте і випікайте при 190 градусах 45 хвилин.
Шарлотка з яблуками
Reviewed by Unknown
on
березня 03, 2018
Rating:
Reviewed by Unknown
on
березня 03, 2018
Rating:

Немає коментарів: