Шарлотка з яблуками

                                                               Шарлотка з яблуками


Це простий і надійний рецепт. Цукор не буде впливати на структуру, тісто виходить щільним і злегка кислуватим, але це добре поєднується зі смаком яблук. Саме для цього рецепта ми рекомендуємо брати солодкі яблука.
Інгредієнти:
  • 500 г яблук,
  • 250 г борошна,
  • 2 яйця,
  • 100 г масла,
  • 100 г цукру,
  • 200 мл кислого молока або кефіру,
  • ½ ч. ложки розпушувача або соди,
  • сіль.
Шарлотка на кефірному тісті
Приготування:
Збийте цукор з м’яким маслом, додайте по одному яйця, потім кефір, просіяне борошно, сіль і розпушувач. Змішайте масу з нарізаними яблуками. Форму змастіть вершковим маслом і присипте сухарями. Викладіть тісто, розрівняйте і випікайте при 190 градусах 45 хвилин.
Шарлотка з яблуками Шарлотка з яблуками Reviewed by Unknown on березня 03, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.