М'ясо по-французьки: рецепт із курячим філе

М'ясо по-французьки: рецепт із курячим філе 


Інгредієнти:
  • 600 г курячого філе,
  • 200 г твердого сиру,
  • 300 г печериць,
  • 1 цибулина,
  • 2 помідори,
  • невеликий пучок зелені,
  • 1 зубок часнику,
  • 50 г майонезу,
  • 50 г сметани,
  • 2 ст. ложки олії,
  • 1 ч. ложка гірчиці,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком.
Рецепт м'яса по-французьки з куркою:
  1. Перед тим як приготувати м'ясо по-французьки з курки, філе помий і розріж уздовж на кілька порційних частин. Прикрий філе харчовою плівкою і відбий. Посоли, поперчи, змасти гірчицею.
  2. Гриби помий і поріж невеликими кубиками. Цибулю поріж півкільцями. Обсмаж гриби в розігрітій олії 5-7 хвилин. Потім додай до грибів цибулю і обсмажуй, помішуючи, до золотистого кольору.
  3. Помідори поріж скибочками. Подрібни зелень. Часник пропусти через часничницю. Сир натри на крупній тертці. Змішай сир, часник, зелень, майонез і сметану.
  4. Куряче філе виклади на змащене олією деко. Виклади на філе смажені гриби з цибулею і скибочки помідора. Зверху змасти соусом.
  5. Відправляй м'ясо по-французьки у розігріту до 180°С духовку на 20-25 хвилин.
  6. Подавай гаряче м'ясо по-французьки з картоплею або як самостійну страву з салатом і зеленню.
Смачного!
М'ясо по-французьки: рецепт із курячим філе М'ясо по-французьки: рецепт із курячим філе Reviewed by Unknown on березня 04, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.