Курка фарширована грибами

              Курка фарширована грибами

Інградієнти
-1 курка (приблизно на 2,5 кг),
-300-500 грам печериць,
-2 середні цибулини,
-3-4 зубчики часнику.
-50 грам вершкового масла,
-2 ст. ложки олії,
-1 ч. ложка чорного меленого перцю,
-1 ч. ложка червоного меленого перцю,
-сіль за смаком.
Процес приготування курки фаршированої грибами на Новий рік

Курку перевірте, якщо вона не повністю очищена, то обпечіть її над вогнем, добре очистіть і помийте, обсушіть.

Печериці з картоплею добре промийте.

Натріть курку сумішшю з солі і перцю.

Змастіть курку олією. Зубчики часнику роздушіть і розподіліть по курці. Один зубчик часнику залиште для начинки. Загорніть курку в плівку і покладіть в холодильник на годину.

Печериці розріжте на кілька частин. Очищені цибулини наріжте півкільцями.

Випаруйте на сухій сковороді вологу з грибів. Додайте шматочок вершкового масла, півкільця цибулі і подрібнений зубчик часнику, трохи посоліть. Готуйте начинку до рум'яності.

Картоплю (очищену) наріжте часточками, покладіть в форму для запікання (форму змажте олією). Курку нафаршируйте грибами і покладіть її на картоплю. Скріпіть шви зубочистками (можна зашити, кому як зручніше). Запікайте курку півтори години при 180 градусах.

Запечену курочку з картоплею дістаньте з духовки, зніміть зубочистки або нитки. Перекладіть картоплю з фаршированої куркою на блюдо прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.
Курка фарширована грибами Курка фарширована грибами Reviewed by Unknown on березня 15, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.