Паштет із свинячої печінки в домашніх умовах

                                    Паштет із свинячої печінки в домашніх умовах 


Класичний паштет із печінки свині
Класичні страви завжди відрізнялися якісним насиченим смаком, а також найніжнішої структурою. Прийшов паштет в нашу країну з Франції, і донині він також вживається в цих країнах в чистому вигляді, а не намазується на скибочки хліба.

Однак, додавання в рецепт паштету з свинячої печінки сметани дозволяє йому стати звичною «намазкой».

Інгредієнти:

500 г свинячої печінки;
100 гр копченого бекону (підсушеного);
5 гр сала або 5 гр масла;
150 гр ріпчастої цибулі;
Щіпка солі і перцю (на свій смак);
50 гр сметани.
Час приготування: 80 хвилин.

Кількість калорій: 270 на 100г.

Приготування:

Змішати нарізану дрібними шматочками цибулька і бекон, обсмажити все до красивого золотистого кольору;


Нарізану печінку додати в суміш з лука і бекону, посолити і поперчити. Обсмажити все протягом приблизно 10 хвилин. Охолодити;


Помістити суміш у блендер, після чого подрібнити. Додати сметану і ще раз добре збити, поки суміш не отримає бажану вами текстуру.



Подавати з теплим хлібом і прохолодним вином. Саме так він набуває найбільш приємний смак.
Паштет із свинячої печінки в домашніх умовах Паштет із свинячої печінки в домашніх умовах Reviewed by Unknown on березня 17, 2018 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.