Пляцок "Вишнева насолода"
Інгредієнти
Коричневі коржі
жовтки яєчні
6 шт.
маргарин
200 г.
цукор
400 г.
сметана
60 г.
какао
60 г.
борошно
300 г.
кокос
150 г.
розпушувач тіста
20 г.
арахіс
100 г.
білки яєчні
6 шт.
Корж з вишнями
маргарин
100 г.
сметана
40 г.
жовтки яєчні
2 шт.
білки яєчні
2 шт.
оцет
20 г.
цукор
100 г.
борошно
300 г.
вишня
Крем
пудинг
1 шт.
масло вершкове
450 г.
Інгредієнти
Приготування цього пляцка займе в вас досить багато часу, але воно того варте
Пляцок «Вишнева насолода»
Приготування
Коричневі коржі:
Жовтки збити з половиною цукру добіла ( 1 скл) Пляцок «Вишнева насолода»
Додати рослинно-вершкову суміш та сметану і ще раз добре збити. Вмішати какао та просіяне борошно з розпушувачем.
Вимісити. Тісто має вийти як густа сметана.
Додати до тіста кокосову стружку.
Тісто розділити на 2 частини.
Форму вистелити фольгою, змастити маслом та викласти 1 частину тіста.
Білки збити рештою цукру (1 скл) до стійких піків
Зверху на тісто викласти половину збитих білків та арахіс.
Випікати при температурі 140-160℃ до готовності.
Другу частину тіста випікати аналогічно
Корж з вишнями:
Маргарин подрібнити в крихту з борошном.
Додати жовтки, сметану та оцет.
Замісити тісто та залишити на ніч в холодильнику. (я залишила на кілька годин).
Готове тісто поділити на 2 частини.
Білки збити з цукром.
На британку викласти 1 частину тіста.
Зверху викласти білки.
Розкласти вишні.
Та накрити другою частиною тіста. Тісто поколоти виделкою та випікати при 180℃ до готовності.
Крем:
Масло збити в пухку масу. Поступово додавати готовий ванільний пудинг та збивати.
Складаємо пляцок так: коричневий корж+крем+корж з вишнями+крем+коричневий корж.
Зверху полити шоколадом.
Інгредієнти
Коричневі коржі
жовтки яєчні
6 шт.
маргарин
200 г.
цукор
400 г.
сметана
60 г.
какао
60 г.
борошно
300 г.
кокос
150 г.
розпушувач тіста
20 г.
арахіс
100 г.
білки яєчні
6 шт.
Корж з вишнями
маргарин
100 г.
сметана
40 г.
жовтки яєчні
2 шт.
білки яєчні
2 шт.
оцет
20 г.
цукор
100 г.
борошно
300 г.
вишня
Крем
пудинг
1 шт.
масло вершкове
450 г.
Інгредієнти
Приготування цього пляцка займе в вас досить багато часу, але воно того варте
Пляцок «Вишнева насолода»
Приготування
Коричневі коржі:
Жовтки збити з половиною цукру добіла ( 1 скл) Пляцок «Вишнева насолода»
Додати рослинно-вершкову суміш та сметану і ще раз добре збити. Вмішати какао та просіяне борошно з розпушувачем.
Вимісити. Тісто має вийти як густа сметана.
Додати до тіста кокосову стружку.
Тісто розділити на 2 частини.
Форму вистелити фольгою, змастити маслом та викласти 1 частину тіста.
Білки збити рештою цукру (1 скл) до стійких піків
Зверху на тісто викласти половину збитих білків та арахіс.
Випікати при температурі 140-160℃ до готовності.
Другу частину тіста випікати аналогічно
Корж з вишнями:
Маргарин подрібнити в крихту з борошном.
Додати жовтки, сметану та оцет.
Замісити тісто та залишити на ніч в холодильнику. (я залишила на кілька годин).
Готове тісто поділити на 2 частини.
Білки збити з цукром.
На британку викласти 1 частину тіста.
Зверху викласти білки.
Розкласти вишні.
Та накрити другою частиною тіста. Тісто поколоти виделкою та випікати при 180℃ до готовності.
Крем:
Масло збити в пухку масу. Поступово додавати готовий ванільний пудинг та збивати.
Складаємо пляцок так: коричневий корж+крем+корж з вишнями+крем+коричневий корж.
Зверху полити шоколадом.
Загрузка...
Пляцок "Вишнева насолода"
Reviewed by Unknown
on
квітня 12, 2018
Rating:
Немає коментарів: