Пляцок маковий з безе
форма 20х30
Маковий бісквіт:
Яйця 7шт
цукор 1 скл
борошно 1 скл
мак сухий 5 ст. л.
Безе:
Білки 6шт
цукор 1 скл.
арахіс 100гр
борошно 2ст.л.
Крем:
Масло 250 гр
варена сгущенка 150гр
какао 1 ст.л.
Бісківт: Яйця збиваємо добре з цукром домішуємо борошно і мак. Випікаємо при 180 гр.до готовності. Інгредієнти вказані зразу для обох коржів.
Безе :
Збиваємо білки з половиною склянки цукру до піків.Перемішуємо в мисці обсмажений і подрібнений арахіс,борошно,та ще одну поливину цукру.Вводимо у білки,легко перемішуємо. Сушимо декілька годин в духовці при 120 гр.
Крем:
Збиваємо масло кімнатної температури,поступово додаємо згущенку і какао(підійде любий кавовий крем).
Збираємо:
Маковий корж,крем,безе,крем,маковий корж. Даємо пропитатись в холодильнику(я відразу порізала,то трохи було складно різати безе).
Смачного!
Загрузка...
Пляцок маковий з безе
Reviewed by Unknown
on
квітня 10, 2018
Rating:
Немає коментарів: