Пляцок "Бардзо добрий"
Інгредієнти
борошно
600 г.
маргарин
300 г.
яйця курячі
5 шт.
цукор (200 г до тіста + 1 склянка до білків)
400 г.
розпушувач тіста
5 г.
сметана
1/2 склянки
повидло (агрус або слива)
горіхи
1.5 склянки
Крем:
жовтки яєчні
4 шт.
цукор
1 склянка
кава
масло вершкове
500 г.
Розраховано на 10 порцій
Інгредієнти
Приготування
Маргарин розім'яти з борошном, додати жовтки з цукром, порошок до печива і сметану. Замісити тісто. Розділити його на три частини.
Пекти: 1-й корж пустий, 2-й і 3-й намазати повидлом, а зверху піну з горіхами (білки збити з 1 склянкою цукру і 1,5 скл. горіхів).
Крем: 4 жовтки розтерти з 1 склянкою цукру + 0,5 склянки кави (на маленькому вогні або паровій бані). Коли охолоне додати 500 г масла (я даю 400г).
Перемазати коржі. Має вийти: порожній корж — крем — корж 2 -крем — корж 3.
Інгредієнти
борошно
600 г.
маргарин
300 г.
яйця курячі
5 шт.
цукор (200 г до тіста + 1 склянка до білків)
400 г.
розпушувач тіста
5 г.
сметана
1/2 склянки
повидло (агрус або слива)
горіхи
1.5 склянки
Крем:
жовтки яєчні
4 шт.
цукор
1 склянка
кава
масло вершкове
500 г.
Розраховано на 10 порцій
Інгредієнти
Приготування
Маргарин розім'яти з борошном, додати жовтки з цукром, порошок до печива і сметану. Замісити тісто. Розділити його на три частини.
Пекти: 1-й корж пустий, 2-й і 3-й намазати повидлом, а зверху піну з горіхами (білки збити з 1 склянкою цукру і 1,5 скл. горіхів).
Крем: 4 жовтки розтерти з 1 склянкою цукру + 0,5 склянки кави (на маленькому вогні або паровій бані). Коли охолоне додати 500 г масла (я даю 400г).
Перемазати коржі. Має вийти: порожній корж — крем — корж 2 -крем — корж 3.
Загрузка...
Пляцок "Бардзо добрий"
Reviewed by Unknown
on
квітня 24, 2018
Rating:
Немає коментарів: