З МАКОМ, СИРОМ І ЯБЛУКАМИ
Інгредієнти:
Тісто:
225 г маргарину
1.5 скл. цукру
600 г муки
3 ч.л. порошку для печива
1 жовток
4 яйця
Макова маса:
4 скл. маку (перемеленого)
4 яйця
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1 ст.л. манки
100 г масла
1 ч.л. порошку для печива
Сирна маса:
800 г сиру
4 яйця
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1.5 ст.л. крохмалю
100 г масла
цедра лимона
Яблучна маса:
1 кг натертих яблук
1 скл. цукру
1 п. желе
Замісити тісто. З 1/3 частини тіста спекти пустий корж. З тіста, яке залишилося, сформувати корж з бортиками, посипати манкою або сухарями, викласти макову масу, на неї сирну і пекти до готовності. Зверху викласти яблучну масу, накрити пустим коржем. Залити шоколадом.
Макова маса.
Мак зварити, перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати манку, порошок для печива і збиті білки. Все добре перемішати.
Сирна маса.
Сир перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати крохмаль, цедру лимона, збиті білки. Добре перемішати.
Яблучна маса.
Яблука натерти на грубій терці, додати цукор і тушкувати 10-15 хвилин. В гарячу масу додати желе.
Джерело: Рецепт подруги :)
ингредиенты :
тесто:
225 г маргарина
1.5 ст . сахара
600 г муки
3 ч.л. порошка для печенья
1 желток
4 яйца
Маковая масса :
4 ст . мака ( перемолотого )
4 яйца
1 ст . сахара
1 п. ванильного сахара
1 ст.л. манки
100 г масла
1 ч.л. порошка для печенья
Творожная масса :
800 г творога
1 ст . сахара
1 п. ванильного сахара
1.5 ст.л. крахмала
100 г масла
цедра лимона
Яблочная масса :
1 кг натертых яблок
1 ст . сахара
1 п. желе
Замесить тесто. С 1 / 3 части теста испечь корж. Из теста , которое осталось , сформировать лепешку с бортиками , посыпать манкой или сухарями , выложить маковую массу , на нее творожную и печь до готовности. Сверху выложить яблочную массу , накрыть коржом. Залить шоколадом.
Маковая масса .
Мак сварить , перемолоть . Растереть с желтками , сахаром , маслом , добавить манку , порошок для печенья и взбитые белки. Все хорошо перемешать .
Творожная масса .
Сыр перемолоть . Растереть с желтками , сахаром , маслом , добавить крахмал , цедру лимона , взбитые белки. Хорошо перемешать .
Яблочная масса .
Яблоки натереть на крупной терке , добавить сахар и тушить 10-15 минут. В горячую массу добавить желе.
Інгредієнти:
Тісто:
225 г маргарину
1.5 скл. цукру
600 г муки
3 ч.л. порошку для печива
1 жовток
4 яйця
Макова маса:
4 скл. маку (перемеленого)
4 яйця
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1 ст.л. манки
100 г масла
1 ч.л. порошку для печива
Сирна маса:
800 г сиру
4 яйця
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1.5 ст.л. крохмалю
100 г масла
цедра лимона
Яблучна маса:
1 кг натертих яблук
1 скл. цукру
1 п. желе
Замісити тісто. З 1/3 частини тіста спекти пустий корж. З тіста, яке залишилося, сформувати корж з бортиками, посипати манкою або сухарями, викласти макову масу, на неї сирну і пекти до готовності. Зверху викласти яблучну масу, накрити пустим коржем. Залити шоколадом.
Макова маса.
Мак зварити, перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати манку, порошок для печива і збиті білки. Все добре перемішати.
Сирна маса.
Сир перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати крохмаль, цедру лимона, збиті білки. Добре перемішати.
Яблучна маса.
Яблука натерти на грубій терці, додати цукор і тушкувати 10-15 хвилин. В гарячу масу додати желе.
Джерело: Рецепт подруги :)
ингредиенты :
тесто:
225 г маргарина
1.5 ст . сахара
600 г муки
3 ч.л. порошка для печенья
1 желток
4 яйца
Маковая масса :
4 ст . мака ( перемолотого )
4 яйца
1 ст . сахара
1 п. ванильного сахара
1 ст.л. манки
100 г масла
1 ч.л. порошка для печенья
Творожная масса :
800 г творога
1 ст . сахара
1 п. ванильного сахара
1.5 ст.л. крахмала
100 г масла
цедра лимона
Яблочная масса :
1 кг натертых яблок
1 ст . сахара
1 п. желе
Замесить тесто. С 1 / 3 части теста испечь корж. Из теста , которое осталось , сформировать лепешку с бортиками , посыпать манкой или сухарями , выложить маковую массу , на нее творожную и печь до готовности. Сверху выложить яблочную массу , накрыть коржом. Залить шоколадом.
Маковая масса .
Мак сварить , перемолоть . Растереть с желтками , сахаром , маслом , добавить манку , порошок для печенья и взбитые белки. Все хорошо перемешать .
Творожная масса .
Сыр перемолоть . Растереть с желтками , сахаром , маслом , добавить крахмал , цедру лимона , взбитые белки. Хорошо перемешать .
Загрузка...
Яблочная масса .
Загрузка...
З МАКОМ, СИРОМ І ЯБЛУКАМИ
Reviewed by Unknown
on
квітня 17, 2018
Rating:
Немає коментарів: