Салат з квасолею та печінкою
Інгредієнти
Печінка 200 г.
Яйця 2 шт.
Огірки мариновані 2 шт.
Цибуля 1 шт.
Морква 1 шт.
Квасоля консервована 1/2 півлітр. банки
Рецепт приготування салату з квасолею:
Печінку відварити в підсоленій воді, а коли вихолоне порізати соломкою.
Яйця відварити і порізати кубиками.
Моркву натерти на великій тертці, цибулю порізати кубиками і обсмажити в олії на сковорідці до готовності.
Огірки порізати кубиками.
Змішати усі інгредієнти. Посолити, поперчити за смаком і заправити майонезом.
Салат з квасолею та печінкою рецепт з фото
Поставити у холодильник на 2 години.Смачного.
Салат з квасолею та печінкою
Reviewed by Unknown
on
вересня 16, 2017
Rating:
Reviewed by Unknown
on
вересня 16, 2017
Rating:


Немає коментарів: