СВИНИНА, ЗАПЕЧЕНА З КМИНОМ

                                       СВИНИНА, ЗАПЕЧЕНА З КМИНОМ

Знадобиться: 2кг свинини, 100г свинячого жиру, по 2 яйця варених і цибулини, кмин, гірчиця, хрін, сіль. Як запекти свинину з кмином. Обмазати м'ясо гірчицею і прибрати в холодильник на 2год, далі натерти сіллю, обкласти цибулею і викласти в сковороду з розпеченим жиром, злегка обсмажити, посипати кмином. Викласти м'ясо з цибулею на деко, влити? склянки води, поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку, запікати, періодично поливаючи виділяється Сочка. Охолодити готове м'ясо і нарізати тонкими скибочками (поперек волокон), укласти на блюдо, оформити хроном, кружками варених яєць. Багато варіанти страв з запеченої свинини можна подавати як гарячими, так і холодними - на ваш смак. Вона може виступати і в ролі холодної закуски, і в ролі гарячого основного блюда.

СВИНИНА, ЗАПЕЧЕНА З КМИНОМ СВИНИНА, ЗАПЕЧЕНА З КМИНОМ Reviewed by Unknown on вересня 18, 2017 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.